Huis > H > Hoe Download Ik Foto's Van Google Drive?

Hoe download ik foto's van Google Drive?

Je foto's of video's opslaan

  1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Klik op Meer. Downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe foto's van Google Drive naar Google foto's?

Foto's en video's uit Google Drive toevoegen aan Google Foto's

  1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Uploaden. Google Drive.
  3. Zoek en selecteer je foto's.
  4. Klik op Uploaden.
Hoe selecteer ik alle fotos in Google Drive? Snel foto's selecteren

Houd je vinger op een foto om deze te selecteren en sleep vervolgens met je vinger. Alle afbeeldingen die je nu aanraakt, worden geselecteerd.

Hoe haal ik mijn foto's van Google foto's?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw foto's van Google foto's te halen. De eerste manier is om ze te downloaden op uw computer. Hiervoor moet u Google foto's openen en de foto's selecteren die u wilt downloaden. Zodra u de foto's hebt geselecteerd, klikt u op het download-pictogram in de rechterbovenhoek. Zo kunt u de foto's naar uw computer downloaden.
Een andere manier om uw foto's van Google Foto's te downloaden is door ze naar uw telefoon te downloaden. Om dit te doen, open je de Google foto's app op je telefoon en selecteer je de foto's die je wilt downloaden. Zodra u de foto's hebt geselecteerd, klikt u op het downloadpictogram in de rechterbovenhoek. Zo kunt u de foto's naar uw telefoon downloaden.
De laatste manier om je foto's van Google Foto's te halen is door ze met iemand anders te delen. Om dit te doen, moet u Google foto's openen en de foto's selecteren die u wilt delen. Zodra u de foto's hebt geselecteerd, klikt u op het deelpictogram in de rechterbovenhoek. Zo kunt u de foto's delen met een andere persoon. Hoe sla ik mijn foto's op? Er zijn twee manieren om foto's op te slaan:
1. Opslaan in een specifieke map op uw computer.
2. Opslaan in een specifiek bestandstype (bijv. JPEG, TIFF, RAW).
Opslaan in een specifieke map:
1. 1. Selecteer de foto's die u wilt opslaan.
2. 2. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde foto's.
3. Klik op "Opslaan als".
4. Selecteer in het venster "Opslaan als" dat verschijnt de locatie op uw computer waar u de foto's wilt opslaan.
5. 5. Klik op "Opslaan".
Opslaan in een specifiek bestandstype:
1. 1. Selecteer de foto's die u wilt opslaan.
2. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde foto's.
3. Klik op "Opslaan als".
4. 4. In het venster "Opslaan als" dat verschijnt, selecteert u in het keuzemenu "Indeling" het bestandstype waarin u de foto's wilt opslaan.
5. 5. Klik op "Opslaan".

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat is het verschil tussen Google foto's en drive?

Je bewaarde foto's in je Google Drive en die werden vervolgens automatisch geüpload naar Google Foto's. Veranderde je wat aan die foto's in je Drive, dan zag je dat terug in Google Foto's. Vanaf worden die foto's en video's niet meer automatisch gesynchroniseerd tussen beide diensten. Hoe foto's automatisch uploaden naar Google Drive? Als u automatisch foto's naar Google Drive wilt uploaden vanaf een Android-telefoon of iPhone, kunt u de back-up- en synchronisatieservice inschakelen. Hiermee kunnen uw foto's en video's privé worden opgeslagen in uw Google Fotobibliotheek, tenzij u de bestanden deelt.

Waar staan Google foto's opgeslagen?

Misschien staan ze in je apparaatmappen.

  • Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik onderaan op Bibliotheek.
  • Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat.
Wat is verschil tussen Google Drive en OneDrive? OneDrive is een online opslagdienst van Microsoft. Google Drive is een online opslagdienst van Google. De twee diensten zijn vergelijkbaar, maar er zijn enkele belangrijke verschillen.
OneDrive wordt geleverd met 5 GB gratis opslagruimte. Google Drive biedt slechts 2 GB gratis opslagruimte. OneDrive biedt een gratis abonnement van 50 GB voor Office 365-abonnees. Google Drive heeft geen gratis abonnement met meer opslagruimte. OneDrive integreert nauw met de productiviteitsdiensten van Microsoft, zoals Word, Excel en PowerPoint. Google Drive integreert nauw met de productiviteitsdiensten van Google, zoals Google Docs, Sheets en Slides.

Dienovereenkomstig, hoe foto's uit drive halen?

Om foto's van een drive te extraheren, moet je eerst naar de locatie van de drive navigeren. Vervolgens kun je de foto's selecteren die je wilt extraheren. Ten slotte kun je de foto's kopiëren en plakken naar een nieuwe locatie, of je kunt ze direct downloaden naar je computer.

Door Thury Zuehls

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen OneDrive en Google Drive? :: Is mijn Drive prive?
Handige links