Huis > W > Wat Is De Beste Gratis Cloud Opslag?

Wat is de beste gratis cloud opslag?

Google Drive

Dat is bovengemiddeld veel gratis cloud opslag. Het handige is dat je van verschillende Google-diensten een back-up kunt maken in Google Drive. Zo maak je met de Google Foto's app makkelijk een back-up van alle foto's op je telefoon. Ook kun je een WhatsApp back-up maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Welke drive is het beste?

Wil je iets meer, dan kan je het best naar de Google Drive. Voor 1,99 euro per maand heb je 100 GB aan cloudopslag. Voor hetzelfde bedrag heb je bij OneDrive maar de helft. Bij iCloud krijg je 50 GB voor 99 cent per maand. Wat is de goedkoopste cloud opslag?

DienstGratis opslagKosten extra opslag p.m.
iCloud5 GB50 GB - € 0,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
OneDrive5 GB100 GB - € 2,00
Google15 GB100 GB - € 1,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
Dropbox2 GB2 TB - € 9,99/€ 16,99

Wat is het verschil tussen Google Drive en Google One?

Google Drive is een opslag- en synchronisatiedienst voor bestanden, ontwikkeld door Google. Hiermee kunnen gebruikers bestanden opslaan in de cloud, bestanden delen en documenten, spreadsheets en presentaties bewerken met medewerkers.
Google One is een abonnementsdienst die gebruikers extra opslagruimte en toegang tot premium functies biedt, zoals uitgebreide opties voor delen en klantenondersteuning. Wat is de beste cloud opslag voor foto's? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Enkele populaire cloudopslagopties voor foto's zijn Google Photos, iCloud, Amazon Prime Photos en Dropbox.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke cloud is het veiligst?

Het is belangrijk om te weten dat Amerikaanse veiligheidsdiensten zoals de NSA en CIA relatief makkelijk toegang hebben tot Amerikaanse clouddiensten, zelfs als ze hun data in Europa opslaan. Wees je hiervan bewust als je een van deze clouddiensten gebruikt of wilt gebruiken: Dropbox* Google Drive* Wat is beter Google Drive of OneDrive? Conclusie: wie echt niet veel ruimte nodig heeft, raden we op basis van de prijs Google Drive aan. Naast 15GB gratis opslagruimte zijn er voldoende tarieven om de capaciteit op maat van je zaak te kiezen. OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost onedrive per maand?

Een los OneDrive-abonnement is er alleen als gratis variant met 5GB opslagruimte of als betaalde variant met 100GB opslagruimte. Die variant kost 2 euro per maand, maar de opslag is niet uit te breiden. Een Office 365 Personal-abonnement kost 7 euro per maand of 69 euro voor een heel jaar. En nog een vraag, wat is het verschil tussen icloud en onedrive? Icloud en onedrive zijn twee verschillende cloudopslagdiensten die beide worden aangeboden door grote techbedrijven. Icloud is van Apple en onedrive is van Microsoft. De twee diensten zijn vergelijkbaar, maar er zijn ook belangrijke verschillen.
Icloud wordt geleverd met 5 GB gratis opslagruimte, terwijl onedrive levert 25 GB. Icloud biedt echter wel automatische back-ups van uw ios-apparaten, terwijl onedrive dat niet doet. Icloud is ook beter geïntegreerd met Apple-apparaten en -software, terwijl onedrive beter werkt met Microsoft-apparaten en -software.
Icloud is ook een beetje duurder dan onedrive. Als u meer opslagruimte wilt, kost icloud $0,99 per maand voor 50 GB, terwijl onedrive $1,99 per maand voor 50 GB aanbiedt.
In het algemeen zijn beide diensten goede opties voor cloudopslag, maar u moet bedenken welke het beste bij uw behoeften past. Als u een fan van Apple bent en veel Apple-apparaten en -software gebruikt, is icloud waarschijnlijk de beste optie. Als u echter een fan van Microsoft bent of veel Microsoft-apparaten en -software gebruikt, is onedrive de beste

Vervolgens, wat kost 200 gb icloud?

200 gb iCloud kost €3,99 per maand.

Door Davenport

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Samsung cloud? :: Wat zijn gedeelde bestanden?
Handige links