Huis > W > Wat Zijn Gedeelde Bestanden?

Wat zijn gedeelde bestanden?

Als je een bestand deelt, kan de eigenaar of iemand met bewerkingsrechten de instellingen voor het delen van het bestand wijzigen. Als je niet wilt dat het bestand openbaar beschikbaar is, moet je instellen dat het bestand niet meer is gepubliceerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom synchroniseert Google Drive niet?

Als je onvoldoende Google-opslagruimte hebt, kun je ruimte vrijmaken of meer opslagruimte kopen via Google One. Als je wijzigingen synchroniseert naar een bestand waarvan je niet de eigenaar bent en de eigenaar onvoldoende opslagruimte heeft, worden de wijzigingen niet gesynchroniseerd. Dus, hoe een map synchroniseren met google drive? Rechtsklik op het pictogram van Google Drive en kies Voorkeuren. Plaats in de rubriek Synchronisatieopties een vinkje bij Alleen bepaalde mappen met deze computer synchroniseren. Duid nu alleen die (sub)mappen aan die je op die pc gesynchroniseerd wilt zien.

Dus, hoe google drive updaten?

Er zijn een paar manieren om Google Drive bij te werken:
1. Bijwerken vanuit de Google Drive-app
2. Bijwerken vanaf de Google Drive-website
3. Bijwerken vanaf de Google Chrome-extensie
1. Update vanuit de Google Drive App:
a. Open de Google Drive App
b. Tik linksboven op Menu
c. Tik op Instellingen
d. Tik op Help & feedback
e. Tik onder "App-versie" op Controleren op updates
2. Update vanaf de Google Drive-website:
a. Ga naar drive.google.com
b. Klik rechtsboven op Instellingen
c. Klik in het linkerpaneel op Over
d. Klik onder "Google Drive-versie" op Controleren op updates
3. Bijwerken vanuit de Google Chrome-extensie:
a. Ga naar chrome://extensions
b. Zoek en klik op de knop "Bijwerken" naast Google Drive Dienovereenkomstig, is mijn drive prive? Het antwoord op deze vraag hangt af van het type schijf dat u gebruikt. Gebruikt u een lokale schijf, dan is het antwoord meestal ja, uw schijf is privé. Als u echter een netwerkschijf gebruikt, is het antwoord minder duidelijk. Netwerkschijven worden meestal gedeeld door een groep mensen, dus het is mogelijk dat anderen toegang hebben tot uw bestanden.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Kun je versie geschiedenis bijhouden van een document bij Google Drive?

Opmerking: U moet de toegangsrechten Eigenaar of Bewerker hebben om de versiegeschiedenis te kunnen bekijken. Open het bestand in Drive. Versiegeschiedenis bekijken. Klik op een tijdstempel om een eerdere versie van het bestand weer te geven. Hoe maak je een Google Drive aan? Google Drive gebruiken

  1. Aan de slag met Google Drive. Je krijgt kosteloos 15 GB opslagruimte in je Drive.
  2. Stap 1: Ga naar drive.google.com. Ga op je computer naar drive.google.com.
  3. Stap 2: Upload of maak bestanden.
  4. Stap 3: Deel en orden bestanden.

Kan iedereen een Google formulier invullen?

Als je een formulier maakt met een werk- of schoolaccount, kun je kiezen of het formulier alleen beschikbaar is binnen je organisatie of ook voor mensen buiten je organisatie. Belangrijk: Als je deze beperkingsinstelling uitzet, kan iedereen met de link het formulier invullen. Open een formulier in Google Formulieren. Dus, hoe google formulier invullen? Als je een google formulier wilt invullen, moet je eerst inloggen op je google account. Vervolgens ga je naar de pagina waar het formulier is geplaatst. Je klikt op het formulier en vult alle velden in die verplicht zijn. Als je klaar bent, klik je op de knop 'Verzenden'.

Kun je Google Docs gebruiken zonder Gmail?

Ja, je kunt Google Docs gebruiken zonder een Gmail-account. Er zijn een paar manieren waarop je dit kunt doen. Als je een Google-account hebt maar geen Gmail-account, kun je Docs gewoon openen in je webbrowser en inloggen met je Google-accountgegevens. Als je geen Google-account hebt, kun je een Docs-document openen in de webbrowser en ervoor kiezen om het als gast te openen. Dit betekent dat je het document kunt bekijken en eventuele wijzigingen kunt opslaan, maar je kunt geen nieuwe documenten maken of een account aanmaken.

Door MacPherson

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste gratis cloud opslag? :: Wat kost G suite basic?
Handige links