Huis > H > Hoe Zet Je Geld Op Google Play?

Hoe zet je geld op Google Play?

JegeldjeGoogle Play

Je Google Play-saldo checken

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Google Play-saldo.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe werkt Google pay tegoed?

Je Google Store-tegoed wordt bijgehouden in je Google Pay-account. Het tegoed wordt uitgegeven aan het Google Pay-account dat aan je Google Store-aankoop is gekoppeld. Je krijgt een bevestigingsmail als het tegoed aan je is toegekend. Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet betalen met google play? Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden. Neem contact op met de instelling die je kaart heeft uitgegeven om na te gaan of zij weten waarom de transactie is geweigerd.

Vervolgens, hoe moet je play store downloaden?

Er zijn een paar manieren om de Google Play Store te downloaden. De meest gebruikelijke manier is om het rechtstreeks van de Google Play Store-website te downloaden. U kunt het echter ook downloaden van andere websites, zoals Android Authority of Android Police. Als u het van een andere website dan de Google Play Store downloadt, moet u de voorwaarden van de website controleren om ervoor te zorgen dat u geen voorwaarden schendt. Waar koop je Google Play tegoed? Er zijn een paar manieren om Google Play-tegoed te kopen:
1. U kunt een Google Play-cadeaukaart kopen bij verschillende retailers, waaronder supermarkten, drogisterijen en online retailers.
2. U kunt ook Google Play-tegoed aan uw account toevoegen door een Google Play-cadeaukaart of een promotiecode van een website van derden of van bepaalde apps en games in te wisselen.
3. Tot slot kunt u Google Play-tegoed verdienen door deel te nemen aan bepaalde promoties of door in aanmerking komende aankopen te doen via geselecteerde partners.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe betaal je met Google Pay in de winkel?

Als u in winkels wilt betalen met uw telefoon, moet u Google Pay eerst downloaden en instellen op uw telefoon. Download de Google Pay-app op uw Android-telefoon Het duurt maar een paar minuten om Google Pay op uw telefoon in te stellen. U heeft uw creditcard- of pinpasgegevens nodig om de app te kunnen instellen. Vervolgens, kan geen betaalmethode toevoegen aan google? Een betaalmethode toevoegen

  • Open de Google Play-app .
  • Tik rechtsboven op het profielicoon.
  • Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Betaalmethode toevoegen.
  • Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  • Volg de instructies op het scherm.

Waarom kan ik niet met mijn telefoon betalen?

Software dat betalingsverkeer regelt moet namelijk worden gecertificeerd en dat kan even duren. Hierdoor kan het gebeuren dat een betalingsapp achter loopt op het Android-besturingssysteem. Het gevolg van dit achterlopen is dat de applicatie niet meer goed kan communiceren met het besturingssysteem en de NFC Chip. Hoe zet je in app aankopen aan? Om in-app aankopen te doen, moet je eerst een app met in-app aankopen downloaden. Vervolgens ga je naar de 'Instellingen' van je apparaat, scroll je naar beneden tot je de app ziet staan ​​met in-app aankopen en tik je op de app. Op de volgende pagina zal een schakelaar staan ​​met de tekst 'In-app aankopen toestaan'. Zet de schakelaar op 'Aan' en je kunt in-app aankopen doen in de app.

Hoe krijg ik de Play Store terug?

"How do I get the Play Store back?"
Om de Play Store terug te krijgen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de instellingen van je apparaat.
2. Tik op "Algemeen".
3. Tik op "Fabrikantenoptie".
4. Tik op "Software-update".
5. Tik op "Systeemupdate uitvoeren".
6. Wacht tot het proces klaar is.
7. Ga naar de instellingen van je apparaat.
8. Tik op "Apps".
9. Tik op "Google Play Store".
10. Tik op "Verwijderen".
11. Herstart je apparaat.
12. Ga naar de instellingen van je apparaat.
13. Tik op "Beveiliging".
14. Tik op "Onbekende bronnen toestaan".
15. Ga naar de website van de Google Play Store.
16. Download de Google Play Store-app.
17. Installeer de Google Play Store-app.
18. Herstart je apparaat.
19. Ga naar de instellingen van je apparaat.
20. Tik op "Apps".
21. Tik op "Google Play Store".
22. Tik op "Opnieuw installeren".
23. Herstart je apparaat.

Door Luigino

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je Play Store op je laptop? :: Hoe verwijder ik zoekresultaten in Google?
Handige links