Huis > H > Hoe Krijg Je Play Store Op Je Laptop?

Hoe krijg je Play Store op je laptop?

Apps van Google Play kunnen niet worden geïnstalleerd op de meeste computers, met uitzondering van enkele Chromebooks waarop de Google Play Store wordt uitgevoerd. Bezoek in plaats daarvan de aanbevolen app-store voor uw apparaat: Chrome Webwinkel. Windows App Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden?

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte. Er is minder dan 1 GB beschikbaar op je apparaat. Hoe duur kost een Google Play kaart? Google Play card kopen

Geen extra kosten, geen vervaldatums en geen creditcard nodig om te gaan spelen. Daardoor is dit het perfecte cadeau voor iedereen (ook voor jezelf).

Waar kan ik een cadeaukaart inleveren?

Cadeaukaarten kunnen worden ingewisseld bij de meeste winkels, online winkels en bij sommige financiële instellingen. Om een cadeaukaart in te wisselen, hebt u het kaartnummer en de PIN-code nodig. De pincode staat meestal op de achterkant van de kaart en bestaat uit vier cijfers. Wat kun je allemaal met Google Play? Er zijn veel dingen die je kunt doen met Google Play. Enkele van de meest populaire dingen zijn het downloaden en gebruiken van apps, het huren of kopen van films, en het kopen of luisteren naar muziek. U kunt Google Play ook gebruiken om boeken, tijdschriften en strips te lezen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe contactloos betalen met Google Pay?

Contactloos betalen met Google Pay gaat via de nfc-chip van je smartphone. Deze draadloze techniek slaat een brug tussen je toestel en de betaalautomaat. Zodra je telefoon bij de pinlezer in de buurt komt, worden de details van de betaling uitgewisseld.3 dagen geleden Waar wordt Google Pay geaccepteerd? Afrekenen in winkels via Google Pay

Je kunt in Nederland overal afrekenen met Google Pay waar je een contactloos betalen-logo of het Google Pay-logo ziet. Ook kun je je cadeaukaarten of klantenkaarten in de app opslaan.

Hoe werkt Google Pay Belgie?

Google Pay is een zeer handige app om je aankopen in een oogwenk aan de kassa te betalen, eenvoudigweg door je Android-smartphone bij de betaalterminal te houden. Je telefoon trilt of maakt een geluid om de betaling te bevestigen. Er verschijnt ook een bevestiging op de terminal. Men kan zich ook afvragen: hoe voeg je een betaalmethode toe aan je google account? Om een betaalmethode aan je Google-account toe te voegen, ga je naar de pagina Betaalmethoden beheren in je Google-account. Klik op + Betaalmethode toevoegen en volg de aanwijzingen.

Kan niet betalen met Google account?

Als je proberen om iets te kopen met je Google-account, maar het lukt niet, dan kan het zijn dat:
- Je niet genoeg saldo hebt in je Google-account. Voeg geld toe aan je account om door te kunnen gaan met je aankoop.
- Het land waarin je woont, niet ondersteund wordt door Google Payments. Momenteel ondersteunt Google Payments de volgende landen: Verenigde Staten, Verenigde Koninkrijk, Ierland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Australië, Japan, Rusland, Brazilië, Canada, India, Italie, Nederland, Polen, Zweden, Zwitserland en Mexico.

Door Fairfield

Vergelijkbare artikelen

Waar wordt de internet historie bewaard? :: Hoe zet je geld op Google Play?
Handige links