Huis > H > Hoe Kan Ik Geschiedenis Wissen Op Google?

Hoe kan ik geschiedenis wissen op Google?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waar vind ik de geschiedenis op mijn iPad?

Je kunt je Web- en app-activiteit bekijken en verwijderen via Mijn activiteit. Dienovereenkomstig, kan geschiedenis niet wissen google? Je geschiedenis wissen

  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer.
  • Tik op Browsegegevens wissen.
  • Doe het volgende naast Periode:
  • Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  • Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  • Tik op Gegevens wissen.

Vervolgens, hoe verwijder je zoekwoorden?

Er zijn een paar verschillende manieren om trefwoorden uit uw account te verwijderen. De eerste manier is om naar de trefwoorden tab te gaan en te klikken op het trefwoord dat u wilt verwijderen. Klik vervolgens op het prullenbakpictogram naast het trefwoord. De tweede manier is om naar het tabblad advertentiegroepen te gaan en te klikken op de advertentiegroep die het trefwoord bevat dat u wilt verwijderen. Klik vervolgens op het tabblad trefwoorden en klik op het trefwoord dat u wilt verwijderen. Klik vervolgens op het prullenbakpictogram naast het trefwoord. Hoe kun je zoekresultaten verwijderen? Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het verwijderen van zoekresultaten varieert afhankelijk van de zoekmachine die u gebruikt. In het algemeen kunt u bij de meeste zoekmachines echter uw zoekgeschiedenis of individuele zoekresultaten verwijderen vanuit uw accountinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?

Je Google-account beheren.

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan.
Trouwens, waar kan ik mijn geschiedenis vinden? Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht.

Hoe kun je je geschiedenis terughalen?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Bovendien, waar vind ik geschiedenis in safari? In Safari, je kunt vinden historie in het menu 'Safari'. Als je naar 'Safari' gaat, en vervolgens naar 'Vorige items', 'Geschiedenis' of 'Websites bezoeken in de afgelopen maand', je vindt een lijst van de pagina's die je recent hebt bezocht.

Men kan zich ook afvragen: kan geschiedenis niet wissen samsung?

De geschiedenis van uw apparaat wissen kan op verschillende manieren, afhankelijk van het type apparaat dat u hebt.
Op een Samsung-telefoon, kunt u de geschiedenis wissen door naar de "Instellingen" te gaan en vervolgens naar "Apparaatbeheer". Vervolgens kunt u naar "Opslagbeheer" gaan en kiezen welke soorten bestanden u wilt wissen, zoals "geschiedenis".

Door Wilde Kilcullen

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik de geschiedenis van Google wissen? :: Waar wordt de internet historie bewaard?
Handige links