Huis > H > Hoe Kan Ik De Geschiedenis Van Google Wissen?

Hoe kan ik de geschiedenis van Google wissen?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat dit betreft, hoe vind je zoekgeschiedenis op iphone?

Browserhistorie bekijken in Safari voor iOS

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.
Hoe wis ik mijn geschiedenis op mijn smartphone? Browsegeschiedenis wissen (app Internet)
  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.
  5. Zet een vinkje voor of achter Bladergeschiedenis als dit vinkje er nog niet staat.
  6. Tik op Gegevens wissen.

Hoe kun je collecties verwijderen?

Collectie-items kunnen niet individueel worden verwijderd; een hele collectie kan echter wel worden verwijderd door de gebruiker die hem heeft aangemaakt. Om dit te doen moet de gebruiker naar de "Mijn Verzamelingen" pagina gaan en met de muis over de collectie gaan die hij/zij wil verwijderen. Een prullenbak-icoon verschijnt; door hierop te klikken wordt de collectie verwijderd. Vervolgens, waarom kan ik geschiedenis niet wissen ipad? Het is niet mogelijk om de geschiedenis op een iPad te wissen via de standaardinstellingen. Er is geen manier om de geschiedenis volledig van het apparaat te wissen. Het is echter wel mogelijk om de geschiedenis vanuit Safari te wissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Waarom kan ik zoekopdrachten niet verwijderen?

Ga op je computer naar je Google-account. Klik links op Gegevens en privacy. Klik onder Geschiedenisinstellingen op een activiteit of geschiedenisinstelling die je automatisch wilt verwijderen. Klik op Automatisch verwijderen. Vervolgens, hoe geschiedenis automatisch wissen? Google zoekgeschiedenis automatisch wissen

  1. Ga naar myaccount.google.com.
  2. Klik op de optie 'gegevens en personalisatie' in de navigatiekolom.
  3. Scrol naar 'Activiteitsopties'
  4. Klik op 'Web- en app-activiteit'
  5. Kies voor 'Activiteit beheren'
  6. Klik op 'Kiezen hoelang je je activiteit wilt bewaren'

Je kunt ook vragen wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je een gegevenstype synchroniseert en dit verwijdert op je Android-apparaat, wordt het overal verwijderd waar het wordt gesynchroniseerd. Het wordt verwijderd van andere apparaten en uit je Google-account. op je Android-telefoon of -tablet. Instellingen. Wat dit betreft, hoe kan je gewiste geschiedenis terughalen iphone? Als je verwijderde geschiedenis wilt herstellen op je iPhone, dan heb je geluk, want dit is mogelijk. Er zijn twee manieren waarop je dit kunt doen, namelijk door middel van iCloud of door middel van iTunes.
Om je geschiedenis te herstellen via iCloud, moet je ervoor zorgen dat je iPhone is aangesloten op het internet, want je hebt een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot iCloud. Vervolgens ga je naar de instellingen van je iPhone en selecteer je iCloud. Zorg ervoor dat de option 'Chronologie' is ingeschakeld. Als je Chronologie inschakelt, worden alle geschiedenisgegevens opgeslagen in iCloud, zodat je deze kunt herstellen wanneer je wilt.
Om je geschiedenis te herstellen via iTunes, moet je ervoor zorgen dat je iPhone is aangesloten op je computer. Vervolgens moet je de laatste backup van je iPhone in iTunes openen. Als je de backup hebt geopend, klik je op het tabblad 'Geschiedenis' en je ziet alle verwijderde geschiedenisgegevens. Klik gewoon op de 'Herstel'-knop en je geschiedenis wordt hersteld.

Dus, waar vind ik geschiedenis in safari?

The history in Safari can be found in the menu under 'Safari'. Here you can see what sites you have visited recently and which pages you have visited on those sites. You can also search your history.

Door Pippa

Vergelijkbare artikelen

Wat is meer dan triljard? :: Hoe kan ik geschiedenis wissen op Google?
Handige links