Huis > K > Kan Sonos Op Google Home?

Kan Sonos op Google Home?

Je kunt alle Sonos speakers koppelen met Google Home, dit is tevens mogelijk voor praktisch alle smart speaker modellen. Je hoeft geen Chromecast Audio aan te schaffen voor de koppeling (deze gaat dus binnenkort ook uit de productie)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Hoe werkt Sonos met Google Home?

Sonos bedienen met Google Assistant:

  • Installeer de Google Assistant app op je toestel.
  • Open de Sonos app op je toestel.
  • Klik op 'more' en vervolgens op 'Voice Services'.
  • Klik op Google Assistant en bekijk welke speakers bij jou in huis staan.
  • Zodra je de Sonos speaker geselecteerd hebt, is Google Assistant geactiveerd.
Heeft Sonos chromecast? Tip 1: verbind een Google Chromecast Audio met je Sonos speaker. Let op: je hebt een Google Chromecast Audio nodig om je Sonos speaker met een Google Home speaker te verbinden. Verbind de Chromecast met je Sonos speaker via het gele audiokabeltje dat meegeleverd wordt bij de Chromecast.

Mensen vragen ook: kan je sonos aansluiten op google nest?

Ja, u kunt Sonos verbinden met Google Nest. U moet de Sonos-app gebruiken om de twee apparaten te verbinden. Zodra ze zijn verbonden, kunt u de Sonos-app gebruiken om het Google Nest te bedienen. Welke apparaten kun je koppelen aan Google Home? Google Home is compatibel met verschillende slimme apparaten, waaronder thermostaten, lampen, beveiligingscamera's en meer. Ga naar de website van Google voor een volledige lijst met compatibele apparaten.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe verbind je Sonos met je tv?

Beide Sonos speakers kun je koppelen door de optische kabel van de speakers aan te sluiten op je TV. De Sonos Beam heeft daarentegen een HDMI aansluiting. Het koppelen hierbij werkt hetzelfde, waarbij je dus de HDMI kabel van de Beam aansluit je op TV. Bovendien, welke sonos heeft stembediening? De Sonos One en de Sonos Beam hebben een ingebouwde Google Assistant. Wanneer je over één van deze 2 speakers beschikt, kun je andere Sonos speakers in huis ook indirect spraakgestuurd bedienen.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn sonos met mijn stem bedienen?

Die speakers moeten eerst worden geüpdate naar de nieuwste softwareversie. Daarna kunnen gebruikers in de Sonos-app onder het tabblad meer kiezen voor Spraakservices, en daar de Google Assistant toevoegen aan hun Sonos-speaker. Daarna kunnen gebruikers hun Sonos-speakers met hun stem bedienen. Hoe bedien je de Sonos? De Sonos wordt bediend via de Sonos-app. Deze app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de app kun je de Sonos instellen, muziek selecteren en afspelen, timers instellen, alarms in- en uitschakelen, en de Equalizer aanpassen.

Je kunt ook vragen hoe koppel je sonos boxen aan elkaar?

Er zijn twee manieren om Sonos-speakers met elkaar te koppelen. De eerste is via de Sonos-app, waar je twee of meer speakers kunt selecteren en vervolgens 'Koppelen' kunt tikken. De tweede methode is om de speakers fysiek met elkaar te verbinden met een Ethernet-kabel.

Door Banwell Wendolski

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent groen lampje Sonos? :: Kan Chromecast niet toevoegen aan Google Home?
Handige links