Huis > K > Kan Chromecast Niet Toevoegen Aan Google Home?

Kan Chromecast niet toevoegen aan Google Home?

Stap 2.Stappen voor probleemoplossing

  1. Sluit de Google Home-app en open deze opnieuw.
  2. Schakel wifi in en uit op het apparaat waarmee je de Chromecast instelt en open de Google Home-app opnieuw.
  3. Gebruik een ander apparaat om het Chromecast-apparaat in te stellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: hoe verbind je chromecast met nieuwe wifi?

Chromecast verbinden met wifi

  1. Sluit de Chromecast aan.
  2. Download en open de Google Home-app.
  3. Zorg dat je smartphone/tablet en Chromecast op hetzelfde netwerk zitten (BELANGRIJK)
  4. Druk op het plusteken (+) in de Google Home-app.
  5. Selecteer nu Apparaat instellen.
  6. Tik vervolgens op nieuw apparaat.
Hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv? Zorg ervoor dat je telefoon en je tv met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Scrol op je telefoon naar beneden, zodat je het snelpaneel in beeld krijgt. Zet Smart View aan. Je krijgt nu alle apparaten zien die beschikbaar zijn.

Bovendien, hoe kan ik mijn iphone verbinden met samsung tv?

Als u uw iPhone met een Samsung TV wilt verbinden, kunt u een bekabelde verbinding met een Apple TV gebruiken, of een draadloze verbinding met een Samsung AllShare Hub. Hoe kan ik streamen van mobiel naar tv? De beste manier om van mobiel naar tv te streamen is door een streamingapparaat te gebruiken. Dit kan een speciaal streamingapparaat zijn zoals een Roku of Amazon Fire TV Stick, of een gameconsole zoals een PlayStation 4 of Xbox One.
Om een speciaal streamingapparaat in te stellen, moet je het aansluiten op je tv en vervolgens verbinden met je thuisnetwerk. Zodra het is aangesloten, kunt u apps starten en content streamen.
Om van een mobiel apparaat naar een tv te streamen via een spelconsole, moet je het mobiele apparaat met een kabel op de console aansluiten. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kunt u apps starten en content streamen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, hoe verbind ik mijn pc met de tv?

Sluit de HDMI-kabel simpelweg aan op de uitgang van je PC, en op een HDMI-ingang van je TV. Selecteer bij de beeldinstellingen van je besturingssysteem de TV als output. Zet de TV aan, en kies de gebruikte HDMI-ingang van je TV als input. Daarna zal je TV meteen het beeld, én geluid van je PC weergeven. Dus, hoe pc verbinden met smart tv? Start de modus Wi-Fi Direct op uw tv. Selecteer op de computer Control Panel (Configuratiescherm) in het Startmenu. Selecteer Connect to a network (Verbinden met een netwerk). Selecteer DIRECT-xx-BRAVIA of de SSID (Netwerknaam) die op de tv wordt getoond.

Hoe cast je naar Chromecast?

Start een stream in slechts een paar seconden.

  1. Sluit de Chromecast aan en ga naar chromecast.com/setup.
  2. Verbind de Chromecast met je wifi-netwerk.
  3. Tik op het cast-icoon in een app die werkt met Cast.
Waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv? Er zijn een aantal redenen waarom je telefoon niet naar je tv kan casten. Ten eerste moet je telefoon en tv verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk. Als ze niet op hetzelfde netwerk zijn, zal het casten niet werken. Ten tweede moet je telefoon en tv dezelfde software versie hebben. Als je telefoon een nieuwere software versie heeft dan je tv, kan het zijn dat je tv de nieuwere versie niet ondersteunt. Ten derde kan het zijn dat je telefoon niet compatibel is met het type tv waarmee je probeert te casten. Sommige telefoons werken alleen met bepaalde tv-merken of -modellen. Als je telefoon niet compatibel is met je tv, zal het casten niet werken.

Daarvan, waarom kan ik niet streamen naar samsung tv?

Vanwege de DRM-beveiliging op de inhoud die je wilt streamen, is het niet mogelijk om deze rechtstreeks naar je Samsung TV te streamen. In plaats daarvan moet je de inhoud eerst downloaden naar een apparaat met DRM-beveiliging, zoals een computer of een Android-tablet, en deze vervolgens naar je Samsung TV streamen.

Door Jollanta Maglori

Vergelijkbare artikelen

Kan Sonos op Google Home? :: Kan mijn scherm niet casten?
Handige links