Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pop Up Verwijderen?

Hoe kan ik een pop up verwijderen?

Pop-ups uitschakelen via de Chrome-app

  1. Open de Chrome-app op je Android telefoon of tablet ;
  2. Selecteer 'Meer' aan de rechterkant van de adresbalk Instellingen;
  3. Ga naar Site-instellingen. Pop-ups en omleidingen;
  4. Zet de instelling bovenaan op Toegestaan of Geblokkeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Je kunt ook vragen waarom krijg ik bepaalde reclames te zien?

Google heeft op hulppagina's redenen gepubliceerd waarom mensen bepaalde advertenties te zien krijgen. Daarvoor worden verschillende gegevens van gebruikers verwerkt. Iemand met een Google-account die leeftijd en geslacht heeft ingevuld, krijgt op basis daarvan advertenties te zien die binnen dat profiel passen. Vervolgens, wat is de beste ad blocker voor android? AdBlock Browser for Android

De populairste app van dit moment is de app AdBlock Browser. Deze app is ontwikkeld door de makers van de populaire extensie AdBlock, die op dit moment voor alle bekende browser beschikbaar is.

Vervolgens, hoe kom ik in instellingen?

Instellingen zijn op de meeste telefoons op een paar verschillende manieren toegankelijk. De meest gebruikelijke manier is om het instellingenpictogram in de app-lade te vinden en erop te tikken. U kunt ook vaak een snelkoppeling naar instellingen vinden in de schaduw van uw meldingen. Ten slotte kunt u de instellingen vaak openen door lang te drukken op uw startscherm en het instellingenpictogram te selecteren in het resulterende menu. Vervolgens, waarom krijg ik steeds reclame op mijn telefoon? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u advertenties op uw telefoon ziet:
1. Uw telefoon heeft mogelijk een launcher of startscherm met advertenties. Sommige Android launchers en iOS startschermvervangers tonen advertenties om geld te verdienen. Als je een van deze apps gebruikt, moet je overschakelen naar een andere launcher/homescherm of betalen om te upgraden naar de premium versie (die de advertenties zou moeten verwijderen).
2. Mogelijk heb je een app voor een vergrendelscherm met advertenties geïnstalleerd. Deze apps tonen advertenties op je vergrendelscherm om geld te verdienen. Als je een van deze apps gebruikt, moet je overschakelen naar een andere vergrendelscherm-app of betalen om te upgraden naar de premium-versie (die de advertenties zou moeten verwijderen).
3. Mogelijk heb je een toetsenbord-app met advertenties geïnstalleerd. Deze apps tonen advertenties in de toetsenbordinterface om geld te verdienen. Als u een van deze apps gebruikt, moet u overschakelen naar een andere toetsenbord-app of betalen om te upgraden naar de premium-versie (die de advertenties zou moeten verwijderen).
4. Je telefoon kan geïnfecteerd zijn met malware die advertenties weergeeft. Dit is een ernstig probleem, omdat de advertenties moeilijk te sluiten kunnen zijn en gebruikt kunnen worden om gevoelige informatie over u te verzamelen. Als u denkt dat uw telefoon geïnfecteerd is met malware, moet u een malwarescan uitvoeren en vervolgens een fabrieksreset van uw apparaat overwegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of je malware op je telefoon hebt?

Je kunt malware op je telefoon opsporen met antivirus-apps. Goede gratis varianten die dat doen zijn de apps van AVG, Kaspersky, Avast en Bitdefender. Deze scannen je telefoon op verdachte apps en programma's. Perfect om malware en virussen op je telefoon op te sporen. Hoe zet je reclame uit op iPhone? Gepersonaliseerde reclame uitschakelen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Apple reclame'.
  2. Schakel 'Gepersonaliseerde reclame' uit.

Dit in overweging nemend, waarom zoveel reclame in gmail?

Als je een Gmail-account hebt, kan het gebeuren dat je (gepersonaliseerde) advertenties in je inbox te zien krijgt. Deze advertenties worden gegenereerd op basis van de berichten in je inbox en door jou uitgevoerde zoekopdrachten. Google gebruikt deze informatie alleen voor advertenties binnen Gmail. Je kunt ook vragen hoe mail van reclame naar primair? De primaire e-mailadressen die door gebruikers worden gebruikt, kunnen worden geconfigureerd om e-mailberichten te ontvangen van een afzender die niet in het adresboek van de gebruiker is opgenomen. Dit kan worden bereikt door het toevoegen van de afzender aan de "Safe Senders" -lijst in het e-mailprogramma.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik de reclame weg op youtube?

Als je geen advertenties meer wilt zien op YouTube, kun je ervoor kiezen om YouTube Premium te nemen. Dit is een betaalde versie van YouTube, waarvoor je maandelijks kunt betalen. Je krijgt dan geen advertenties meer te zien, en je krijgt ook toegang tot extra features zoals offline afspelen en achtergrondafspelen.

Door Tish

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik reclame uit op mijn Samsung? :: Hoe krijg ik die irritante reclames weg?
Handige links