Huis > H > Hoe Zet Ik Reclame Uit Op Mijn Samsung?

Hoe zet ik reclame uit op mijn Samsung?

Marketinginformatie utivinken

  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe voorkom ik advertenties op internet?

Installeer anti-tracking of de adblocker

Anti-tracking tools blokkeren tracking cookies en adblockers voorkomen dat advertenties worden getoond op websites die je bezoekt. Er zijn verschillende anti-tracking tools en adblockers die je kunt installeren in je browser : Ghostery* Adblock Plus*
En nog een vraag, hoe krijg ik de reclame weg bij wordfeud? Gewoon de app aankopen, dan is er geen reclame meer. Dat is wat Wordfeud zelf belooft.

Waarom krijg ik bepaalde reclames te zien?

Er zijn een aantal factoren die ertoe bijdragen dat u een bepaalde advertentie te zien krijgt. Het kan gebaseerd zijn op uw locatie, leeftijd, geslacht, interesses of zelfs uw zoekgeschiedenis. Adverteerders gebruiken deze gegevens om hun advertenties te richten op gebruikers die waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn in wat zij verkopen. Waarom krijg ik steeds reclame op mijn telefoon? Waarschijnlijk krijg je advertenties op je telefoon omdat je gratis apps hebt geïnstalleerd die reclame bevatten. Wanneer u deze apps gebruikt, verdienen de ontwikkelaars geld door u advertenties te tonen. In sommige gevallen krijgt u advertenties omdat u een app toestemming hebt gegeven om uw locatiegegevens te gebruiken. Hierdoor kunnen bedrijven u gerichte advertenties sturen op basis van uw locatie.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Kan je reclame blokkeren? Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.

Hoe zet je reclame uit op iPhone?

Gepersonaliseerde reclame uitschakelen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Apple reclame'.
  2. Schakel 'Gepersonaliseerde reclame' uit.
Trouwens, hoe kan ik advertenties blokkeren in outlook? U kunt advertenties in Microsoft Outlook blokkeren door te navigeren naar de volgende locatie in de map met uw Outlook-bestanden:
Advertenties\Blokkeren
In Blokkeren, maakt u een nieuwe map aan met de naam van de adverteerder die u wilt blokkeren. Als u advertenties wilt blokkeren van een bepaalde website, kunt u een map aanmaken met de naam van de website.

Is Adblock Plus gratis?

Ja, Adblock Plus is gratis. Het is een open-source-extensie voor webbrowsers die gebruikers in staat stelt advertenties op websites te blokkeren.

Door Stefanie

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je advertenties uit? :: Hoe kan ik een pop up verwijderen?
Handige links