Huis > W > Waarom Crasht Google Maps?

Waarom crasht Google Maps?

Als de Google Maps-app op uw telefoon of tablet crasht of als u andere problemen ondervindt waardoor u Maps niet meer optimaal kunt gebruiken, probeert u het met de volgende stappen: Update Google Maps. Wis de opslag via de app 'Instellingen' op uw apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is beter dan Google Earth?

Google Maps op je mobieltje

Google Maps is een uitstekende online stratenboek met satelliet functie. Je kunt lekker inzoomen om te zien waar de supermarkt zich bevindt en zo verder. Je kunt foto's toevoegen aan de kaart, bijvoorbeeld om de locatie nog beter vindbaar en inzichtelijk te maken.
Je kunt ook vragen waar vind ik telefooninstellingen samsung? Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.

Waar vind ik beeldscherminstellingen?

De weergave-instellingen bevinden zich in het configuratiescherm. Om het configuratiescherm te openen, klikt u op het startmenu en vervolgens op configuratiescherm. In het configuratiescherm klikt u op het pictogram "display". Dit brengt de beeldscherminstellingen naar boven. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om een pictogram op je telefoon te krijgen. Eén manier is om een app te downloaden waarmee je iconen kunt maken. Een andere manier is om een online dienst te gebruiken die pictogrammen voor je maakt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, waarom klopt mijn locatie niet?

Ga naar instellingen > locatie > Google-locatienauwkeurigheid en vink dit aan. In toestellen met Android 8.1 (Oreo) of ouder heet dit 'locatiemodus', en kun je kiezen om dit op 'nauwkeurig' te zetten. Wat dit betreft, waar is mijn android geweest? Vind mijn Samsung

Ga naar com/find en log in op je Google-account. Selecteer je kwijtgeraakte telefoon (alleen nodig wanneer je meerdere Android-apparaten hebt). Op de kaart zie je waar je telefoon ongeveer uithangt. Van een uitgeschakelde telefoon zie je op de kaart wat de laatst bekende locatie was.

Men kan zich ook afvragen: waar ben ik geweest met google?

waargeweestGoogle

Via de Google Maps-app

  1. Open de Google Maps-app.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Mijn tijdlijn .
  3. Tik rechtsboven op Meer.
  4. Scroll naar 'Locatie-instellingen'.
Hoe krijg je Streetview in Google Maps? Op de Google Maps kaart kunt u Streetview aanvragen door met uw muis naar een willekeurige plek op de kaart te gaan en vervolgens op het Streetview icoon te klikken dat verschijnt. U ziet dan de Streetview beelden van die plek.

Wat is snelste route?

De snelste route is de route die je in de kortste tijd kunt afleggen. Dit kan verschillen per situatie. Soms is de kortste route niet de snelste omdat er bijvoorbeeld veel verkeer is. In dat geval is een andere route mogelijk sneller.

Door Marjy Blankenbecler

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een routebeschrijving? :: Hoe stel je Google Maps in op auto?
Handige links