Huis > H > Hoe Werkt Spraak Naar Tekst?

Hoe werkt spraak naar tekst?

spraaktekst

Van spraak naar tekst op Android-smartphone

  1. Tik op een plek waar u kunt typen.
  2. Het toetsenbord opent.
  3. De opnamefunctie verschijnt in plaats van het toetsenbord.
  4. Haal eventueel tussendoor tekst weg via het pictogram met het kruisje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Vervolgens, hoe maak ik geluidsopname met samsung?

Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is. Hoe kan ik audio opnemen? Geluidsrecorder is een app die u kunt gebruiken voor het opnemen van audio met een maximale duur van drie uur per opnamebestand. U kunt deze app zij aan zij met andere apps gebruiken, zodat u geluid kunt opnemen terwijl u op uw pc blijft werken. (Er bestaat ook een bureaubladprogramma met de naam Geluidsrecorder.

Hoe kun je audio opnemen?

Er zijn een paar manieren om audio op te nemen. Eén manier is het gebruik van een digitale audiorecorder. Dit is een apparaat dat de geluidsgolven omzet in digitale gegevens die kunnen worden opgeslagen op een computer of een ander apparaat. Een andere manier om audio op te nemen is het gebruik van een microfoon en een audio-interface. Hiermee kunt u de microfoon aansluiten op de audio-interface, die de geluidsgolven omzet in digitale gegevens die kunnen worden opgeslagen op een computer of een ander apparaat. Wat is de menuknop op de afstandsbediening? Met de menuknop op de afstandsbediening gaat u naar het hoofdmenu van de TV. Deze toets bevindt zich meestal in het midden van de afstandsbediening.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Bovendien, hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

Aan- en uitzetten gesproken ondertiteling

Gesproken ondertiteling kun je aan- en uitzetten door met de afstandsbediening het menu van de tv-ontvanger te openen. Er zal in het configuratiemenu een optie 'taalinstellingen' aanwezig zijn, waar de gesproken ondertiteling aan- en uitgezet kan worden.
Bovendien, is bixby ook in het nederlands? Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven.

Hoe werkt stembediening iPhone?

Stembediening inschakelen

Dit werkt als volgt: Ga naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid. Tik op Zijknop (of Thuisknop, als je een iPhone met Touch ID hebt. Zet een vinkje bij Stembediening.
Hoe geef je een iPhone een harde reset? Een iPhone hard resetten doe je door de volgende stappen te volgen:
1. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
2. Veeg vervolgens met je vinger van boven naar beneden over het scherm om het opnieuw op te starten.

En nog een vraag, wat wil zeggen voiceover?

Voice-over is een Engelse term voor (het inspreken van) commentaar bij een visuele productie, zoals een film, televisieprogramma, reclame of computeranimatie. Het is een vorm van audiovisuele communicatie waarbij de stem van een spreker, die niet te zien is op het beeldscherm, geluid geeft aan de beelden.

Door LeeAnn Beraun

Vergelijkbare artikelen

Is Google een onderdeel van Microsoft? :: Hoe krijg ik Google spraak uit?
Handige links