Huis > H > Hoe Kan Ik Google Play Services Updaten?

Hoe kan ik Google Play services updaten?

De Google Play Store updaten

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Over. Play Store-versie.
  4. Als de Play Store up-to-date is, krijg je een bericht. Tik op OK. Als er een update beschikbaar is, wordt deze over een paar minuten automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe reset ik mijn Play Store?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Hoe kan het dat Google steeds stopt? Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.

Trouwens, heb ik google play service nodig?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de behoefte aan Google Play Services varieert afhankelijk van het specifieke Android-apparaat en de apps die worden gebruikt. Over het algemeen biedt Google Play Services echter functionaliteit waarmee apps met elkaar kunnen communiceren en toegang hebben tot Google-functies zoals aanmelding, kaarten en pushmeldingen. Als zodanig is het meestal vereist voor de meeste Android-apps die Google-functies gebruiken. En nog een vraag, kan google play services niet updaten? Er zijn een paar redenen waarom uw Google Play Services mogelijk niet worden bijgewerkt. Eén reden kan zijn dat je een oudere versie van het Android-besturingssysteem op je apparaat hebt geïnstalleerd. Een andere reden kan zijn dat je een onstabiele internetverbinding hebt. Ten slotte is het ook mogelijk dat de servers van Google Play Services niet werken of technische problemen ondervinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Dit in overweging nemend, wat is google play service voor ar?

Google Play-services voor AR wordt automatisch geïnstalleerd en geüpdatet op ondersteunde apparaten. Via deze service zijn AR-belevingen (augmented reality) mogelijk die zijn gemaakt met ARCore. Automatische updates zorgen dat apps met AR-functionaliteit werken zonder dat een aanvullende download is vereist. Waarom wordt Google Play services niet ondersteund door uw apparaat? Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt.

Vervolgens, waarom kan ik niet inloggen op play store?

Het cachegeheugen van Google Play Games wissen

Open de app Instellingen op je apparaat. Alle apps bekijken. Scroll omlaag en tik op Google Play Games. Opslag wissen.
Dienovereenkomstig, hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden? Volgens mij kan ik geen apps downloaden omdat ik geen toestemming heb van mijn ouders.

Kan niet meer op Google op telefoon?

"Can't access Google on phone anymore?"
Sorry, we can't help you with that.

Door Aholah Boquet

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je Google Play services updaten? :: Wat is AR voorbeeld?
Handige links