Huis > H > Hoe Kun Je Google Play Services Updaten?

Hoe kun je Google Play services updaten?

Een Android-app updaten

Tik rechtsboven op het profielicoon. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar. Tik op Updaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

En nog een vraag, hoe google play store opnieuw installeren?

Download Play Store op je Android-telefoon of -tablet

Ga op je telefoon of tablet via de browser naar onze website om Play Store voor Android te downloaden. Zodra de download voltooid is, klik je op Installeren.
Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung? Apps verwijderen via de Google Play Store:

  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.

Je kunt ook vragen hoe zet ik google play services uit?

U kunt Google Play Services uitschakelen door naar de Instellingen > Toepassingen > Alle > Google Play Services van uw telefoon te gaan en op 'Uitschakelen' te tikken. Wat moet je doen als Google is gestopt? Als u geen toegang krijgt tot Google, is het eerste wat u moet doen uw internetverbinding controleren. Als uw internet werkt, probeert u uw computer of telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeert u de cache en cookies van uw browser te wissen. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met uw internetprovider of Google voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Wat is Google Play service voor Ar?

Google Play-services voor AR wordt automatisch geïnstalleerd en geüpdatet op ondersteunde apparaten. Via deze service zijn AR-belevingen (augmented reality) mogelijk die zijn gemaakt met ARCore. Automatische updates zorgen dat apps met AR-functionaliteit werken zonder dat een aanvullende download is vereist. Waarom wordt Google Play services niet ondersteund door uw apparaat? Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt.

Dus, waarom worden mijn apps niet bijgewerkt?

Wil het updaten van apps helemaal niet lukken, dan kun je beter je Google account verwijderen. Dit doe je ook weer via instellingen en dan account. Wis het Google account en schakel je Android toestel in zijn geheel uit. Start hem vervolgens opnieuw op. Hoe krijg ik Play Store weer op mijn telefoon? Als u de Play Store wilt terugzetten op uw telefoon, volgt u de onderstaande stappen:
1. Ga naar de instellingen van uw telefoon.
2. Selecteer "Algemeen".
3. Selecteer "Fabrieksinstellingen".
4. Selecteer "Telefoon opnieuw opstarten".
5. Wanneer uw telefoon opnieuw is opgestart, zal de Play Store weer worden getoond.

Je kunt ook vragen kan niet meer downloaden play store?

Als je de Google Play Store niet meer kunt downloaden, kun je de volgende stappen proberen:
1. Controleer of je een actieve internetverbinding hebt. Als je geen internetverbinding hebt, kun je de Play Store niet downloaden.
2. Ga naar de instellingen van je apparaat en controleer of je de laatste versie van Android hebt. Als je niet de laatste versie hebt, kun je de Play Store niet downloaden.
3. Ga naar de instellingen van je apparaat en controleer of je de toestemming hebt om de Play Store te downloaden. Als je de toestemming niet hebt, kun je de Play Store niet downloaden.
4. Controleer of je genoeg ruimte hebt op je apparaat. Als je niet genoeg ruimte hebt, kun je de Play Store niet downloaden.
5. Herstart je apparaat en probeer dan opnieuw de Play Store te downloaden. Als je apparaat niet goed werkt, kan dit het probleem oplossen.

Door Ornstead Fantauzzi

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik een app op mijn Chromebook? :: Hoe kan ik Google Play services updaten?
Handige links