Huis > H > Hoe Maak Ik Een Presentatie In Google?

Hoe maak ik een presentatie in Google?

Een nieuwe presentatie maken:

  1. Open het startscherm van Google Presentaties op slides.google.com.
  2. Klik in de linkerbovenhoek onder 'Een nieuwe presentatie starten' op 'Nieuw' . Er wordt een nieuwe presentatie gemaakt en geopend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan je een goede presentatie maken?

Met deze 8 tips zorg jij dat jouw publiek aan je lippen hangt.

  1. De voorbereiding van je presentatie.
  2. Begin en eindig met een anekdote.
  3. Vertel een compleet verhaal.
  4. Werk niet eindeloos aan de vorm.
  5. Plaats niet teveel tekst op een slide.
  6. Zorg voor interactie.
  7. Einde: samenvatten, herhalen, uitsmijter.
  8. Alle valkuilen op een rij.
Dus, hoe een creatieve presentatie maken? Een creatieve presentatievorm is het geven van een presentatie door middel van een video. Je kunt bijvoorbeeld een video opnemen met een camera en deze afspelen voor het publiek. Echter, het publiek luistert liever naar een live persoon in plaats van een opgenomen video.

Hoe stel je tijd in bij Google presentatie?

In Google Presentaties is geen tijdfunctie, maar u kunt wel een timer instellen voor hoe lang elke dia wordt getoond. Ga hiervoor naar het menu "Bestand" en selecteer "Presentatie-instellingen". Op het tabblad "Algemeen" ziet u een vak waarin u kunt invoeren hoe lang elke dia moet worden weergegeven. Daarvan, hoe maak je een link in google presentatie? In Google Presentatie kunt u een koppeling maken door de tekst of het object dat u wilt koppelen te selecteren en vervolgens op het pictogram Koppeling te klikken. In het dialoogvenster Link voert u de URL in voor de bestemming van de link en vervolgens klikt u op Toepassen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een PowerPoint presentatie?

Start PowerPoint. Dit kan bijvoorbeeld door op de Startknop te klikken en in de lijst met programma's te zoeken naar PowerPoint. Klik op Lege presentatie om een compleet blanco presentatie aan te maken. Het alternatief is om te kiezen voor een van de sjablonen. Hoe maak ik een korte presentatie? Je doel wordt duidelijk door de doelgroep te omschrijven, door vast te stellen of je het publiek wilt informeren, instrueren, overtuigen of activeren en door te specificeren wat je de toehoorders precies wilt meegeven. Als je dat laatste deel uitwerkt, heb je ook de boodschap van je presentatie te pakken.

Hoe ziet een goede presentatie eruit?

Hier vind je 7 tips die jou gaan helpen bij het opmaken van je presentatie!

  • Vermijd teveel informatie op een dia.
  • Beperk het gebruik van animaties.
  • Maak gebruik van sterk visueel materiaal.
  • Denk na over de boodschap die je wil overbrengen.
  • Zorg voor eenvoud in je presentatie.
  • Zorg voor een duidelijk leesbaar lettertype.
Hoe maak je een interactieve presentatie? Om een interactieve presentatie te maken, hebt u verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld een presentatieprogramma gebruiken dat u toestaat om objecten toe te voegen die u kunt aanklikken, of u kunt een website maken die u kunt gebruiken als een soort online presentatie. Een andere optie is om een ​​videochatprogramma te gebruiken, waarmee u uw publiek kunt laten meedoen aan de discussie tijdens de presentatie.

Hoe presenteer je jezelf op een creatieve manier?

Een creatieve manier om jezelf te presenteren is door middel van een portfolio. Een portfolio laat anderen zien welke kunstwerken je hebt gemaakt en wat je stijl is. Het is een goede manier om te laten zien wie je bent en wat je kunt.

Door Sashenka

Vergelijkbare artikelen

Wat is Google prive? :: Welk nummer is dit neuriën?
Handige links