Huis > I > Is Het Wat Of Dat?

Is het wat of dat?

Bepaald of onbepaald zelfstandig naamwoord

Het woord 'dat' wordt gebruikt als je verwijst naar een bepaald zelfstandig naamwoord. Voor onbepaalde verwijzingen gebruik je daarentegen 'wat'. Dit leidt bijvoorbeeld tot de volgende zinnen: Het boek dat hij heeft gekocht, heeft een blauwe kaft.

Lees verder

Dienovereenkomstig, wat is een zinsbouw?

Het begrip zinsbouw heeft 2 verschillende betekenissen: 1) wijze waarop een zin is opgebouwd. wijze waarop een zin is opgebouwd. 2) wijze waarop een muziekstuk gefraseerd is. Hoe controleer je een tekst? Plak de tekst naar Corrector met CTRL + V; Klik op “Controleer Tekst” om de correctie te laten beginnen; Je ziet de fouten in het rood.

Dus, wat is de juiste zin?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de context waarin de zin wordt gebruikt. In het algemeen is de correcte zin echter de zin die grammaticaal correct is en de bedoelde betekenis duidelijk overbrengt. Dit in overweging nemend, kan ik de taal van de spellingscontrole wijzigen? Ja, u kunt de taal van de spellingcontrole wijzigen. Ga hiervoor naar het menu "Extra" en selecteer vervolgens "Opties". Zoek onder het tabblad "Algemeen" naar de instelling "Taal". Hier kunt u de gewenste taal voor spellingscontrole selecteren.

Dienovereenkomstig, hoe zet je spellingscontrole aan bij word mac?

Spelling en grammatica controleren

  1. Spelling controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer document nu'.
  2. Grammatica controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer grammatica tegelijk met spelling' (een vinkje geeft aan dat de functie is ingeschakeld).
Hoe kan ik heel goed Nederlands spreken? Om de kwaliteit van je Nederlands zelf te verbeteren kun je de volgende dingen doen:
  • Veel Nederlandse romans lezen, liefst niet de allernieuwste.
  • Een abonnement op een goede krant nemen en die ook elke dag lezen.
  • Bij twijfel dingen opzoeken in de Van Dale en andere degelijke naslagwerken.

Hoe zet je word in donkere modus?

Dat zwarte thema activeer je bij een willekeurig Office-programma onder 'Bestand / Opties / Algemeen'. Selecteer in het gedeelte 'Persoonlijke instellingen voor uw exemplaar van Microsoft Office' het item Zwart onder Office-thema. Het optionele donkere thema van Microsoft Word houdt het tekstgebied helderwit. Hoe zet ik de spellingscontrole uit? Om de spellingcontrole uit te schakelen, moet je naar de opties van je wordprocessor of tekstverwerker gaan. Daar kun je de optie voor spellingscontrole uitschakelen.

Mensen vragen ook: hoe zet je autocorrectie aan?

De autocorrectie-functie inschakelen doe je door naar de instellingen van je toestel te gaan en daar 'autocorrectie' aan te zetten. Hoe dit precies werkt verschilt per toestel.

Door Bruis Alfiere

Hoe stel ik een vraag aan Google? :: Waar kan ik de spellingscontrole vinden?
Handige links