Huis > W > Waar Kan Ik De Spellingscontrole Vinden?

Waar kan ik de spellingscontrole vinden?

Klik op Bestand > Opties > Controle, schakel het selectievakje Spelling controleren tijdens typen uit en klik op OK. Om de automatische spellingscontrole weer in te schakelen, herhaalt u de procedure en schakelt u het selectievakje Spelling controleren tijdens typen weer in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe spelling controleren?

Klik in het Word-menu op Voorkeuren > Spelling en grammatica. Schakel in het dialoogvenster Spelling en grammatica onder Spelling het vakje Spelling controleren tijdens typen in of uit. Je kunt ook vragen is mijn zin grammaticaal correct? PrePost Online Grammatica checker is een geheel gratis tool. Het controleert spelling en grammaticafouten in je artikel of essay in slechts één klik. Rode onderstreping geeft een spelfout aan terwijl groene onderstreping een grammaticafout in de inhoud aangeeft. Pas het woord en de zin aan door op de fout te klikken.

Waarom doet mijn spellingscontrole het niet?

De meest voorkomende reden waarom een spellingcontrole niet werkt, is dat de tekst niet in een formaat staat dat de spellingcontrole kan begrijpen. Veel spellingcheckers kunnen bijvoorbeeld alleen tekst controleren die in een tekstverwerkingsdocument of in een tekstbestand staat. Als de tekst in een afbeeldingsbestand of in een PDF staat, kan de spellingscontrole die niet controleren.
Een andere reden waarom een spellingcontrole niet werkt is dat de tekst in een taal kan zijn die de spellingcontrole niet ondersteunt. Veel spellingcheckers ondersteunen bijvoorbeeld alleen Engels. Als de tekst in een andere taal is, kan de spellingscontrole hem niet controleren.
Tenslotte werken sommige spellingcheckers alleen met bepaalde soorten tekst. Sommige spellingcheckers werken bijvoorbeeld alleen met woorden. Andere werken alleen met zinnen. En weer andere werken alleen met alinea's. Als de tekst niet in een formaat is dat de spellingcontrole kan begrijpen, kan de spellingcontrole de tekst niet controleren. Hoe zet je Nederlandse spellingscontrole aan bij Word? Er is geen Nederlandse spellingcontrole in Microsoft Word.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe zet ik spellingscontrole aan in WhatsApp?

Android apparaat

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Open de functies voor Taal en Invoer.
  3. Kies een Toetsenbord.
  4. Schuif de balk naar links om Voorspellende tekst uit te schakelen.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet je spellingscontrole aan bij whatsapp? WhatsApp biedt niet de optie om automatische correctie in of uit te schakelen, maar je kunt de autocorrectie-functie van je smartphone of computer uitschakelen om te voorkomen dat typfouten in WhatsApp gecorrigeerd worden.

Waar zit spellingscontrole in Outlook?

Klik op Bestand > Opties > E-mail. Schakel onder Berichten opstellen het selectievakje Altijd spelling controleren voor verzenden in. Hoe taal controleren in Word? Om de taal in Word te controleren, gaat u als volgt te werk:
1. Klik op de tab 'Bestand' in het menu bovenaan het scherm.
2. Vervolgens klikt u in het drop-down menu op 'Opties'.
3. In het nieuwe scherm dat verschijnt, selecteert u onder 'Taal' de gewenste taal.
4. Klik tenslotte op 'OK' om de wijzigingen door te voeren.

Hoe zet je spellingscontrole uit op Samsung?

Om de spellingscontrole uit te schakelen op een Samsung, ga je naar Instellingen > Algemeen > Taal en invoer > Samsung toetsenbord. Vervolgens tik je op de optie Taal wijzigen en selecteer je de Engelse taal. Dit zou de spellingscontrole moeten uitschakelen.

Door Darren

Vergelijkbare artikelen

Is het wat of dat? :: Hoe speel je Google stadia?
Handige links