Huis > H > Hoe Zet Je Spraakbediening Uit Op Motorola?

Hoe zet je spraakbediening uit op Motorola?

TalkBack uitschakelen

  1. Ga naar 'Instellingen'. Omdat TalkBack is ingeschakeld, moet je hiervoor drie keer op het pictogram tikken.
  2. Scroll met twee vingers omlaag.
  3. Tik drie keer op 'Toegankelijkheid' en tik drie keer op 'TalkBack'.
  4. Tik drie keer op de slider om TalkBack uit te schakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik de Downloads op Motorola?

U kunt de bestandsmap op uw telefoon openen. Je kunt de bestandsmap vinden in het overzicht van je apps. De app heeft een naam. Als je een app hebt die 'Downloads' of 'Download Manager' heet, gebruik die dan in plaats van de bestandsmap. Je kunt je gedownloade bestanden via deze app ophalen.

Dit in overweging nemend, kun je tekst inspreken in word?

Klik onder het tabblad 'Start' op de knop Dicteren. De eerste keer vraagt het programma toestemming om de microfoon te mogen gebruiken. Klik op Toestaan. Spreek de tekst in. Mensen vragen ook: waar staat de knop dicteren in word? Ga naar Start > Dicteren.

Dienovereenkomstig, wat is spraakgestuurd typen?

Voice typing is een spraakherkenningstechnologie waarmee gebruikers tekst kunnen invoeren door te spreken. Het wordt vaak gebruikt in mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, maar ook in personal computers en andere apparaten met ingebouwde microfoons. Voice typing kan worden gebruikt om tekst in te voeren in elke toepassing die tekstinvoer ondersteunt, zoals tekstverwerkers, tekstverwerkers en webbrowsers. Hoe maak je spraakbericht? Er zijn een paar verschillende manieren om een spraakbericht te maken. Eén manier is het gebruik van een voicerecorder. Spraakrecorders zijn apparaten waarmee je je stem kunt opnemen op een medium, zoals een cassettebandje of een digitaal bestand.
Een andere manier om een spraakbericht te maken is het gebruik van een computer. Als u een microfoon op uw computer hebt aangesloten, kunt u software gebruiken om uw stem op te nemen. Bij veel computers zit software waarmee u uw stem kunt opnemen.
Zodra u uw stem hebt opgenomen, kunt u die opslaan in een bestand of delen met anderen.

Gerelateerde artikelen

Wat is beter Motorola of Samsung?

Sommige toestellen scoren beter dan andere. Aan de andere kant vind je bij Motorola ook veel goedkopere telefoons, wat ook fijn is. Je vindt altijd de juiste telefoon als je van tevoren kijkt naar je wensen en budget.

Hoe luister je een spraakbericht af?

Een spraakbericht afspelen

Luister naar het bericht. Via de oortelefoon: houd de telefoon bij je oor om het bericht af te spelen via de oortelefoon-luidsprekerfunctie van je telefoon. Via de luidspreker: houd de telefoon weg bij je oor om het bericht via de luidsprekerfunctie van je telefoon af te spelen.
Je kunt ook vragen kan geen tekst meer typen in whatsapp? Merk je dat het typen, wisselen van toetsenbord of toevoegen van emoji erg langzaam gaat, herstel dan je toetsenbordwoordenboek via iPhone Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel toetsenbordwoordenboek.

Daarvan, hoe werkt whatsapp audio?

Om een WhatsApp audiobericht te versturen, doe je het volgende:

  • Open een chat.
  • Hou de microfoonknop rechtsonder ingedrukt.
  • Spreek nu je boodschap in.
  • Laat de microfoonknop los om je gesproken bericht te versturen.
  • Wil je je opname toch niet versturen, veeg dan naar links om de opname te verwijderen.
Dit in overweging nemend, waarom heb ik geen geluid bij whatsapp? De meeste smartphones hebben twee verschillende audio-chips: een voor gesprekken en een voor media-afspelen. WhatsApp gebruikt dezelfde audio-chip als voor gesprekken, dus als je geen geluid hebt tijdens een WhatsApp-gesprek, is het waarschijnlijk dat de audio-chip van je telefoon kapot is.

Hoe verwijder ik gemiste oproep WhatsApp?

Om een gemiste oproep in WhatsApp te verwijderen, moet je het volgende doen:
-Open WhatsApp en ga naar het tabblad Oproepen
-Selecteer de gemiste oproep
-Druk op de optie Verwijderen in het pop-upmenu

Door Jacques Bumba

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn dagelijk briefing? :: Hoe stel ik een vraag aan Google?
Handige links