Huis > H > Hoe Zet Je Spraakbediening Uit Op Samsung?

Hoe zet je spraakbediening uit op Samsung?

Stappenplan. 1 Druk op de menu-knop van je afstandsbediening. 2 Navigeer naar 'Systeem' en kies voor 'Spraakbediening'. Daar kun je het in- of uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Hoe zet ik stem Samsung TV uit?

Via de instellingen van de TV >> Systeem >> Toegankelijkheid kun je de spraakgids of onderdelen hiervan uitzetten. Wat dit betreft, hoe dicteren iphone? De dicteerfunctie inschakelen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Toetsenbord'.
  2. Schakel de optie 'Schakel dicteren in' in.

Hoe werkt dicteren op macbook?

Dicteren op de MacBook gebruikt de ingebouwde microfoon om spraak om te zetten in tekst. Om dicteren in te schakelen, opent u Systeemvoorkeuren en klikt u op het voorkeurenpaneel Toetsenbord. Klik op het selectievakje naast "Dicteren inschakelen" en sluit Systeemvoorkeuren.
Om nu het dicteren te gebruiken, opent u een toepassing die tekstinvoer ondersteunt en drukt u tweemaal op de Fn-toets (functie). Het dicteerpaneel verschijnt dan. Begin te spreken en de woorden worden omgezet in tekst en ingevoegd in het document. Om het dicteren te stoppen, drukt u nogmaals op de Fn-toets. Hoe maak je spraakbericht? Er zijn een paar verschillende manieren om een spraakbericht te maken. Eén manier is het gebruik van een stemrecorder. Voice recorders zijn te koop bij de meeste elektronicawinkels. Een andere manier is het gebruik van een computer met een microfoon. De meeste computers hebben een ingebouwde microfoon. Als u een computer gebruikt, kunt u een programma als Audacity gebruiken om uw stem op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Dienovereenkomstig, hoe spraakbericht beluisteren?

Een spraakbericht afspelen

Tik op Afspelen om naar spraakberichten te luisteren die je hebt verzonden of ontvangen. Luister naar het bericht. Via de oortelefoon: houd de telefoon bij je oor om het bericht af te spelen via de oortelefoon-luidsprekerfunctie van je telefoon.
Waar worden WhatsApp gesproken berichten opgeslagen? Veelgestelde vragen over het opslaan van WhatsApp-audio

Op Android worden mediabestanden automatisch opgeslagen in je WhatsApp / Media / map. Als je interne opslag hebt, bevindt de WhatsApp-map zich in je interne opslag. Als u geen interne opslag heeft, staat de map op uw SD-kaart of externe SD-kaart.

En nog een vraag, waar vind ik dicteren in word?

Ga naar Start > Dicteren. Hoe werkt dicteren in Outlook? Als u dicteren in Outlook inschakelt, kunt u uw stem gebruiken om e-mails te schrijven, vergaderverzoeken te maken en contacten toe te voegen. Als u in Outlook wilt dicteren, schakelt u eerst dicteren in de instellingen in. Wanneer u vervolgens klaar bent om te dicteren, zegt u "begin met luisteren" of klikt u op het microfoonpictogram. Outlook zet uw woorden om in tekst.

Hoe dicteren in Word op Mac?

Er zijn een paar manieren om te dicteren in Word op de Mac. De eerste is om de ingebouwde dicteerfunctie te gebruiken. Hiervoor opent u Word en gaat u naar het menu Extra. Selecteer Dicteren in de lijst met opties. Wanneer het dicteervenster wordt geopend, klikt u op de knop Dicteren starten. Zodra u begint te spreken, verschijnen uw woorden in het document.
Als u meer controle wilt over de dicteerfunctie, kunt u de ingebouwde spraakherkenningsfunctie van de Mac gebruiken. Open hiervoor Systeemvoorkeuren en ga naar het paneel Spraak. Selecteer het tabblad Herkenning en klik op de knop Aanpassen. In het resulterende venster selecteer je de selectievakjes naast de commando's die je wilt kunnen gebruiken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u beginnen met dicteren door twee keer op de Fn-toets te drukken. Uw woorden verschijnen in het document terwijl u ze uitspreekt.

Door Nahshun Franciosa

Vergelijkbare artikelen

Hoe Google Assistant uitzetten? :: Wat is een Voice Assistant?
Handige links