Huis > H > Hoe Download Je Een Google Docs?

Hoe download je een Google Docs?

Een kopie van een bestand downloaden

  1. Open het startscherm van Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren op je computer.
  2. Open een document, spreadsheet of presentatie.
  3. Klik bovenaan op Bestand. Downloaden.
  4. Kies een bestandstype. Het bestand wordt naar je computer gedownload.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe maak je een bijlage in word?

U kunt de inhoud van eerder gemaakte Word-documenten invoegen in een nieuw of ander Word-document.

  1. Klik of tik op de plaats waar u de inhoud van het bestaande document wilt invoegen.
  2. Ga naar Invoegen en selecteer de pijl naast Object .
  3. Selecteer Tekst uit bestand.
  4. Zoek het beste bestand en dubbelklik erop.
Hoe kan ik een PDF-bestand in Google Docs zetten? Als het pdf-bestand dat u in Google Docs wilt openen, is opgeslagen op uw Google Drive, kiest u gewoon "My Drive" en de browser zal naar uw drive-account leiden. Om een PDF op uw lokale apparaat te openen, selecteert u de optie "Uploaden" en klikt u vervolgens op "Selecteer een bestand van uw apparaat".

Vervolgens, hoe zet je een video in google documenten?

Om een video in een Google-document in te voegen, moet u de video eerst uploaden naar YouTube. Zodra de video is geüpload, kunt u deze vervolgens insluiten in uw Google Doc door de volgende stappen te volgen:
1. Open uw Google Doc.
2. Klik op "Invoegen" bovenaan het document.
3. Klik op "Video" in het uitklapmenu.
4. Plak de URL van je YouTube-video in het vakje "Video-URL hier plakken".
5. Klik op de knop "Selecteren".
6. De video wordt nu ingesloten in je Google Doc. Dienovereenkomstig, hoe kan ik gratis een pdf-bestand bewerken? Er zijn een paar manieren om PDF-bestanden gratis te bewerken. Eén manier is het gebruik van een gratis online PDF-editor zoals PDFescape.com of PDFfiller.com. Een andere manier is om een gratis PDF-viewerprogramma zoals Adobe Reader te gebruiken en de ingebouwde bewerkingstools te gebruiken. Ten slotte kunt u het PDF-bestand converteren naar een ander bestandsformaat zoals een Word-document met behulp van een gratis online PDF-converter zoals smallpdf.com.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Welk programma om PDF te bewerken?

Programma's voor het bewerken van een PDF

  • Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een bekende PDF-editor.
  • Microsoft Word. Met de meest recente versies van Word is het mogelijk om PDF-bestanden te openen, bewerken en op te slaan als PDF of zelfs als Word-bestand.
  • ApowerPDF.
Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken in Word? Je kunt namelijk binnen Word een PDF-bestand openen, omzetten naar Word en bewerken.
  1. Open de Word-app. Klik op 'Openen' en selecteer het betreffende PDF-bestand.
  2. Kies 'Opslaan als' en verander de extensie van een PDF naar een Word-document (. docx).
  3. Open het bestand dat je zojuist als Word-document hebt opgeslagen.

Wat dit betreft, waar staan mijn documenten op mijn iphone?

Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Bestanden-app. Ziet u het blauwe symbool van de Bestanden-app niet op uw beginscherm? Veeg dan omlaag en zoek vervolgens naar de Bestanden-app. Blader of zoek naar het gewenste bestand in de Bestanden-app. En nog een vraag, waarom kan ik een bestand niet openen? Als je een bestand wilt openen, moet je eerst controleren of het bestand is opgeslagen op je computer. Als het bestand niet op je computer is opgeslagen, kun je het niet openen.

Waar kan ik gedownloade bestanden vinden op iPhone?

Als je een bestand hebt gedownload op je iPhone, kun je het meestal vinden in de app die je hebt gebruikt om het te downloaden. Als je het bestand hebt gedownload met de Safari-app, kun je het vinden in de Downloads-map in de app. Als je het bestand hebt gedownload met de Mail-app, kun je het vinden in de bijlage van het bericht.

Door Cann

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je tekst naar spraak uit? :: Hoe bewerk ik een Google document?
Handige links