Huis > H > Hoe Bewerk Ik Een Google Document?

Hoe bewerk ik een Google document?

Een document bewerken: Open op je computer een document in Google Documenten. Dubbelklik op een woord om het te selecteren of gebruik de cursor om de tekst te selecteren die je wilt wijzigen. Begin met bewerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe open ik mijn documenten?

Een bestand bekijken

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Is Google Docs gratis? Google Docs is gratis beschikbaar en werkt volledig online in uw browser. Er zijn nog apps voor iOS en Android. Google Docs is een prima kantoorpakket en het biedt vier belangrijke onderdelen en functies die u van een kantoorpakket mag verwachten: Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren.

Hoe voeg je een bijlage toe in Google Documenten?

Er zijn twee manieren om een bijlage toe te voegen in Google Documenten:
1. Klik op het menu "Invoegen" en vervolgens op "Bijlage". Dit opent een nieuw venster waarin u het bestand kunt selecteren dat u wilt bijvoegen.
2. Klik op het menu "Invoegen" en vervolgens op "Drive". Dit opent een nieuw venster waarin u het bestand kunt selecteren dat u wilt bijvoegen vanaf uw Google Drive. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een brief bewerken? Aangenomen dat u vraagt hoe u een brief in Microsoft Word kunt bewerken, kunt u het volgende doen:
1. Open de brief in Microsoft Word.
2. Breng de gewenste wijzigingen in de brief aan.
3. Sla de brief op.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Dit in overweging nemend, waar worden google documenten opgeslagen?

Elk document dat u maakt wordt standaard opgeslagen op uw Google Drive. Google Drive is een gratis stukje online schijfruimte dat u krijgt bij uw Google account. Door documenten op uw Google Drive op te slaan zijn ze altijd beschikbaar op elke pc waarmee u verbinding hebt met internet. Waar vind ik mijn documenten? Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.

Dit in overweging nemend, waar vind ik bestandsbeheer?

Methode 2 van 2:

die je doorgaans in de apps-lade of het beginscherm kunt vinden. Je kunt het ook in de meldingenbalk vinden. Scrol omlaag en tik op Opslag. Dit opent een lijst met opslaglocaties op je Android, zoals de SD-kaart (als je er een hebt) en de interne opslag.
Dit in overweging nemend, wat heb ik nodig om pdf bestanden te openen? In order to open a PDF file, you will need a PDF reader. There are many different PDF readers available, and you can find them for free online. Once you have downloaded and installed a PDF reader, you should be able to open any PDF file.

Men kan zich ook afvragen: wat is google docs van google?

Google Docs is een gratis online tekstverwerker van Google. Het maakt het mogelijk teksten te maken, bewerken en delen op internet. Google Docs maakt gebruik van het principe van 'Software as a Service', waarbij de software niet op de computer van de gebruiker geïnstalleerd hoeft te worden, maar via internet wordt benaderd.

Door Bracci Totter

Vergelijkbare artikelen

Hoe download je een Google Docs? :: Hoe kan ik een tekening maken in Word?
Handige links