Huis > H > Hoe Kan Ik Vertalen Op Facebook?

Hoe kan ik vertalen op Facebook?

De taal wijzigen waarin berichten of opmerkingen worden vertaald:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik op Instellingen.
  3. Tik op Taal en regio onder Voorkeuren.
  4. Tik op Talen waarnaar je je berichten wilt laten vertalen.
  5. Selecteer een taal en tik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Hoe kan ik een taal herkennen?

Google Translate-app kan taal op camerabeeld automatisch herkennen en vertalen. De functie om beeld van de camera live te vertalen in de app van Google Translate krijgt de optie om de taal automatisch te herkennen. Die optie is er al jaren voor tekst, maar werkte tot nu toe nog niet met beeld. Hoe kun je een mail vertalen? Een bericht vertalen

Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven.

Trouwens, is google translate betrouwbaar?

Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van de taal waaruit en waarnaar u vertaalt. Sommige talen worden beter ondersteund dan andere, dus als u vertaalt tussen twee talen die niet goed worden ondersteund, kan de vertaling niet nauwkeurig zijn. Als u echter vertaalt tussen twee talen die goed worden ondersteund, zou de vertaling nauwkeurig moeten zijn. Men kan zich ook afvragen: hoe vertaal je een pagina firefox? Er is geen specifiek antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de taal waarin u de pagina wilt vertalen. Er zijn echter een paar manieren waarop u een pagina in Firefox kunt vertalen.
Eén optie is om de ingebouwde vertaalfunctie te gebruiken. Hiervoor gaat u naar de pagina die u wilt vertalen en klikt u op de knop "Vertaalopties" in de adresbalk. Van daaruit kunt u de taal selecteren waarin u de pagina wilt vertalen.
Een andere optie is het gebruik van een vertaalextensie. Er zijn een paar verschillende extensies beschikbaar, maar een populaire optie is Google Translate. Om dit te gebruiken, installeert u eerst de extensie en gaat u vervolgens naar de pagina die u wilt vertalen. Eenmaal op de pagina kunt u op het extensie-icoontje klikken en de taal selecteren waarin u de pagina wilt vertalen.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Hoe vertaal je een site op safari?

Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen. Als de webpagina kan worden vertaald, staat in het slimme zoekveld de knop 'Vertaal' . Klik op de vertaalknop en kies een taal. Dus, waarom website vertalen? Het vertalen van je website, zoekwoorden en alle meta-informatie verhoogt de kans op een rangschikking en gaat gepaard met een breder scala aan zoekwoorden waarop je je richt. Met andere woorden, door je website te laten vertalen zul je vindbaarder worden voor je doelgroep.

Kan je WhatsApp berichten vertalen?

Zo werkt de nieuwe feature van Google Translate

De tweede app moet hiervoor wel compatibel zijn met deze nieuwe functie van Google Translate. Apps als WhatsApp of LinkedIn zijn dit al. Hier selecteer je het stuk tekst dat je wilt vertalen; dit kan zowel in de tekst zijn als net door jou getypte tekst.
Wat kost Google Translate? Google Translate is gratis.

Hoe werkt een vertaal app?

Een vertaalapplicatie werkt door woorden en zinnen te scannen en te vergelijken met een online databank met vertalingen. Wanneer een overeenkomst wordt gevonden, wordt de vertaling weergegeven aan de gebruiker. Sommige apps gebruiken ook spraakherkenningstechnologie om zinnen in te kunnen spreken en te vertalen.

Door Helsie

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een foto in Google Translate? :: Hoe zet je Google Translate aan?
Handige links