Huis > H > Hoe Zet Je Google Translate Aan?

Hoe zet je Google Translate aan?

Ook handig: de app geeft aan hoe iets moet worden uitgesproken.

  1. Open de app Translate.
  2. Tik zonodig op Beginscherm.
  3. Geef linksboven in welke taal u tekst invoert.
  4. Blader door de lijst met talen en tik op een taal.
  5. Geef op dezelfde manier rechtsboven aan naar welke taal vertaald moet worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Bovendien, hoe kan ik automatisch vertalen?

Het vertalen van een website binnen Google Chrome is vrij eenvoudig. Wanneer je op een website komt die je graag wilt vertalen, klik je gewoon op Translate this page in de adresbalk, waarna je een pop-up te zien krijgt. Daar selecteer je de gewenste taal: De pop-up voor vertalingen in Google Chrome. Waar is Google vertalen gebleven? Met de Google Translate-app kun je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak vertalen in meer dan honderd talen. Je kunt Translate ook op het web gebruiken.

Waarom vertaalt Google niet meer?

Een mogelijke reden waarom Google vertalen niet werkt, is omdat de internetverbinding van de gebruiker niet sterk genoeg is om de toepassing te ondersteunen. Een andere reden kan zijn dat de gebruiker een verouderde versie van de Google translate-applicatie heeft. Je kunt ook vragen hoe kan ik whatsapp vertalen? Je kunt een vertaalapp zoals Google Translate downloaden, waarmee je tekst van WhatsApp kunt typen of plakken en in een andere taal kunt vertalen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Is Google Translate-app gratis?

Google Translate is een gratis online vertaaldienst. Je kunt Google Translate gebruiken via je browser of de app. Dankzij Google Translate vertaal je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak in meer dan honderd talen. Bovendien, wat is een goede gratis vertaal app? Beste vertaal apps voor Android en iOS

  1. Google Translate – algemeen de beste.
  2. Apple Translate – Beste voor iOS.
  3. Microsoft Translator – verbeterde service.
  4. iTranslate Translator – Duur maar geweldig.
  5. Translate Now – boordevol functies.
  6. Speak and Translate – nauwkeurige vertaling.
  7. Naver Papago – AI ingebouwd.

Hoe website vertalen Google Translate?

Ga in je browser naar Google Translate. Klik bovenaan op Documenten. Kies de talen waaruit en waarin je wilt vertalen. Als je de oorspronkelijke taal van een website automatisch wilt instellen, klik je op Taal herkennen. Hoe kan je iets vertalen? Er zijn verschillende manieren om iets te vertalen. Je kunt een vertaalmachine gebruiken, of je kunt een vertaler inhuren.

Mensen vragen ook: hoe moet je vertalen?

Er zijn verschillende manieren waarop je een vertaling kunt maken. Je kunt een vertaling maken door gebruik te maken van een online vertaalmachine, door een vertaler in te schakelen of door zelf een vertaling te maken.
Als je een online vertaalmachine gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je een betrouwbare vertaalmachine gebruikt. Er zijn veel verschillende vertaalmachines beschikbaar, dus kies er een uit die goede recensies heeft.
Als je een vertaler inschakelt, moet je ervoor zorgen dat de vertaler een goede reputatie heeft en dat hij of zij bekend is met het soort materiaal dat je wilt laten vertalen.
Als je zelf een vertaling wilt maken, moet je ervoor zorgen dat je een goed woordenboek en grammaticaboek gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste spelling en grammatica gebruikt.

Door Myra

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik vertalen op Facebook? :: Hoe vertaal ik een spraakbericht?
Handige links