Huis > H > Hoe Werkt De Translator?

Hoe werkt de Translator?

Google Translate kan ook automatisch vertalen websites en toepassingen. Het programma heeft ook een ingebouwd spraakherkenningssysteem en stelt u in staat om het in tekst om te zetten. Om de vertaler te gebruiken, heb je alleen een internetverbinding nodig, omdat het programma werkt in je browser, op iOS en op Android.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Trouwens, wie vertaalt het gesprek?

De Google Assistent kan gesprekken live vertalen, maar vooralsnog was daar een Google Home-speaker of slim scherm voor nodig. Dat is niet handig voor op reis. Nu rolt de functie ook uit naar smartphones. De spraakassistent vertaalt het gesprek aan beide kanten. En nog een vraag, hoe was je dag vertalen? Goed, hoe was je dag? Good. How was your day?

Je kunt ook vragen hoe teksten vertalen?

Er zijn een paar manieren om te vragen hoe teksten vertalen. Je kunt vragen hoe een tekst wordt vertaald in een andere taal, hoe een tekst wordt vertaald tussen culturen, of hoe een tekst wordt vertaald in verschillende tijdsperioden. Hoe kan je een pdf bestand vertalen? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand te vertalen. Eén manier is het gebruik van een online PDF-vertaler, zoals PDF Translator. Een andere manier is het gebruik van een PDF-conversietool, zoals PDF Converter. Ten slotte kunt u een PDF-editor gebruiken, zoals Adobe Acrobat, om de PDF handmatig te vertalen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe vertaal je een site op safari?

Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen. Als de webpagina kan worden vertaald, staat in het slimme zoekveld de knop 'Vertaal' . Klik op de vertaalknop en kies een taal. Dit in overweging nemend, hoe tekst vertalen in excel? Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint

  1. Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  2. Selecteer Controleren > Vertalen.
  3. Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  4. Selecteer Invoegen.

Hoe kun je een mail vertalen?

Een bericht vertalen

Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven.
Hoe kan ik een taal herkennen? In order to recognize a language, there are a few things you can look for. First, you can look at the alphabet used in the language. Each language has its own unique alphabet, so this can be a good way to identify a language. Second, you can look at the grammar of the language. Each language has its own unique grammar rules, so this can be another good way to identify a language. Finally, you can look at the vocabulary of the language. Each language has its own unique words and phrases, so this can be a good way to identify a language.

Hoe gaat het vertalen Papiaments?

Papiamentu is een creoolse taal die gesproken wordt op de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. De taal is afgeleid van verschillende Europese talen, waaronder het Spaans, Nederlands, Engels en Portugese. Papiamentu wordt geschreven met de Latijnse alphabet, maar bevat ook veel Spaanse en Nederlandse woorden.

Door Seward

Vergelijkbare artikelen

Wat is Nederland in het Pools? :: Hoe kan ik automatisch vertalen?
Handige links