Huis > H > Hoe Kan Ik Automatisch Vertalen?

Hoe kan ik automatisch vertalen?

Het vertalen van een website binnen Google Chrome is vrij eenvoudig. Wanneer je op een website komt die je graag wilt vertalen, klik je gewoon op Translate this page in de adresbalk, waarna je een pop-up te zien krijgt. Daar selecteer je de gewenste taal: De pop-up voor vertalingen in Google Chrome.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik google translate inschakelen?

Deze functie moet je wel eerst inschakelen in Google Translate. Dit kun je doen door in de app naar instellingen te gaan en op 'Tik om te vertalen' te tikken. Hier kun je het vinkje aantikken waar 'Tik om te vertalen' staat inschakelen. Trouwens, hoe moet je vertalen? Klik op het icoon van Google Translate, rechts naast de adres-/zoekbalk. Of klik op het Extensies-icoon (een puzzelstukje) en dan op Google Translate. Voer de link van de pagina die u wilt vertalen in en klik op Deze pagina vertalen. Klik nogmaals op Deze pagina vertalen.

Waar is Google vertalen gebleven?

De Google Translate-functie is niet langer beschikbaar binnen de Google Translate-app. Om tekst te vertalen zullen gebruikers nu de Google Translate website moeten gebruiken. Hoe vertalen computers? Computers vertalen door woorden en zinnen in de brontaal te matchen met hun tegenhangers in de doeltaal. Daartoe gebruiken zij woordenboeken en andere taalhulpbronnen. Ze houden ook rekening met de context waarin de woorden en zinnen worden gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

De plaats waar je de inhoudsopgave wilt plaatsen is wat je nodig hebt om de inhoudsopgave te maken. Dit is meestal aan het begin van een document.

Vervolgens, waarom vertaalt google niet meer?

Probeer de webpagina te vernieuwen. Als je nog steeds niet op Vertalen kunt tikken, is de taal mogelijk niet beschikbaar voor vertaling. Als je Vertalen niet ziet onderaan de pagina, kun je een vertaling aanvragen. op je Android-telefoon of -tablet. Mensen vragen ook: hoe kan ik vertalen op facebook? De taal wijzigen waarin berichten of opmerkingen worden vertaald:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik op Instellingen.
  3. Tik op Taal en regio onder Voorkeuren.
  4. Tik op Talen waarnaar je je berichten wilt laten vertalen.
  5. Selecteer een taal en tik op Opslaan.

Je kunt ook vragen hoe website vertalen met google translate?

Ga met uw browser naar de Google Translate-website. Het adres is: https://translate.google.com. Selecteer de brontaal (de taal waarin de inhoud van de webpagina is geschreven en u kunt ook " Taal detecteren " kiezen) en de doeltaal. Typ vervolgens in het linkerveld het URL-adres van de site die u wilt vertalen. Vervolgens, wat is een goede gratis vertaal app? Er zijn veel gratis vertaalapps beschikbaar, maar welke is de beste? Dat is moeilijk te zeggen, want het hangt af van je eigen voorkeuren. Sommige mensen vinden Google Translate de beste gratis vertaalapp, terwijl anderen liever een app gebruiken die is ontwikkeld door een vertaalbureau.
Als je op zoek bent naar een gratis vertaalapp om te gebruiken voor persoonlijke of zakelijke doeleinden, kun je de volgende apps overwegen:
- Google Translate
- Microsoft Translator
- Yandex.Translate
- DeepL Translator
- Reverso Translator
- SYSTRANet Translator

Dienovereenkomstig, is google translate-app gratis?

Google Translate is een gratis app die je kunt gebruiken om woorden en zinnen te vertalen.

Door Bickart Governale

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt de Translator? :: Hoe vertaal je een brief?
Handige links