Huis > H > Hoe Kan Ik Een Update Ongedaan Maken?

Hoe kan ik een update ongedaan maken?

Stap 1: Schakel uw Android-telefoon in, ga naar Instellingen -> Apps en zoek de app waarvan u de nieuwste update wilt verwijderen, zoals Chrome. Stap 2: Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op de optie Updates verwijderen. Stap 3: Selecteer OK als u hierom wordt gevraagd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dienovereenkomstig, wat te doen als google steeds stopt?

Stap 3: Wis het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store

  1. Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Apps en meldingen. Alle apps bekijken.
  3. Scroll omlaag en tik op Google Play Store .
  4. Tik op Opslag.
  5. Tik op Gegevens wissen.
  6. Open de Play Store opnieuw en probeer de download opnieuw.
Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een windows update? Hoe verwijder je een update van Windows?
  1. Selecteer de updates die je wil verwijderen.
  2. Zoek naar 'Windows update'
  3. Klik op 'geschiedenis van uw updates verwijderen'
  4. Kies voor 'installatie van updates ongedaan maken'
  5. Selecteer de updates die je wil verwijderen.
  6. Zoek naar 'Windows update'

Kan je een IOS update verwijderen?

Ja, u kunt een IOS-update verwijderen. Daarvoor moet u eerst uw apparaat op een computer aansluiten en iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, selecteert u uw apparaat in de lijst met apparaten aan de linkerkant van het scherm. Klik vervolgens op het tabblad "Samenvatting" en scroll naar beneden naar het gedeelte "Softwareversie". Klik ten slotte op de knop "Controleren op updates" en vervolgens op de knop "Herstellen". Je kunt ook vragen hoe verwijder je een update samsung? Er zijn een paar manieren om updates op Samsung-apparaten te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar de app Instellingen te gaan, op "Over telefoon" te tikken, op "Software-updates" te tikken en vervolgens op de knop "Updates verwijderen" te tikken. Hierdoor worden alle updates die op het toestel zijn geïnstalleerd verwijderd.
Een andere manier om updates te verwijderen is het gebruik van een app van derden zoals Root Uninstaller. Met deze app kunt u alle updates verwijderen die op het apparaat zijn geïnstalleerd, zelfs als het systeem-apps zijn.
Tot slot kun je updates ook verwijderen door het apparaat in de fabriek te resetten. Dit zal alle updates die zijn geïnstalleerd verwijderen, maar het zal ook alle andere gegevens en instellingen van het apparaat verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Daarvan, waarom kan ik windows 10 niet updaten?

Als u een foutcode ziet bij het downloaden en installeren van Windows-updates, kunt u de probleemoplosser van Windows Update gebruiken om het probleem op te lossen. Selecteer Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Problemen oplossen > Extra probleemoplossers. Bovendien, wat is de nieuwste update van windows 10? Zo heeft de Oktober 2020 Update het versienummer 20H2, en de Mei 2021 Update het versienummer 21H1. De eerste jaren werd Windows 10 bij de installatie van een onderdelenupdate altijd opnieuw geïnstalleerd (met behoud van de geïnstalleerde apps en persoonlijke bestanden).

Dus, waarom loopt google steeds vast?

Google-app crasht continu: oplossing nog niet voorhanden voor iedereen. Loopt Chrome nog steeds vast? Dan heb je misschien teveel tabbladen openstaan. Kortweg geldt dat hoe meer tabbladen je actief gebruikt, hoe groter de kans op vastlopers is. Dus, wat betekent de melding google is gestopt? Het betekent dat Google je app heeft gestopt omdat deze niet voldeed aan de richtlijnen van Google.

Dienovereenkomstig, kan google op dit moment niet bereiken?

Er is momenteel geen verbinding met Google mogelijk. Er kan een probleem zijn met de internetverbinding of met de server van Google. Probeer het later nog eens.

Door Trotter

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Google updaten? :: Hoe log je uit op alle apparaten Google?
Handige links