Huis > H > Hoe Kan Ik Google Updaten?

Hoe kan ik Google updaten?

Je kunt Google Chrome als volgt updaten:

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Hulp. Over Google Chrome.
  4. Klik op Google Chrome updaten. Belangrijk: Als je deze knop niet ziet, beschik je over de nieuwste versie.
  5. Klik op Opnieuw starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waarom kan ik Google niet updaten?

De meeste voor de hand liggende redenen waarom Chrome niet kan worden geüpdatet zijn connectie problemen, compatibiliteitsproblemen, Google update service problemen, ongewenste of malafide extensies of beschadigde systeem of Chrome bestanden. Een simpele oplossing is vaak het herstarten van de computer. Waarom moet u altijd automatische browser updates inschakelen? Verbeterde snelheid en prestaties. Chrome zorgt dat je makkelijk beveiligd blijft dankzij automatische updates. Hierdoor beschik je over de nieuwste beveiligingsfuncties en -oplossingen zodra deze beschikbaar zijn.

Waar vind ik de updates?

Gewoonlijk zijn updates voor software te vinden op de website van de ontwikkelaar. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een update voor de webbrowser Google Chrome, gaat u naar de website van Chrome (https://www.google.com/chrome/). Daar zoekt u naar een link met de tekst "Chrome downloaden" of "Chrome bijwerken". Als u op die link klikt, komt u op een pagina met instructies voor het bijwerken van de software. Dit in overweging nemend, waarom wordt mijn browser niet ondersteund? De meest waarschijnlijke reden dat uw browser niet wordt ondersteund is dat deze verouderd is. Browsers worden voortdurend bijgewerkt met nieuwe functies en beveiligingsoplossingen, dus als u een oude browser gebruikt, loopt u die verbeteringen mis. Bovendien werken sommige sites alleen met nieuwere browsers omdat ze gebruik maken van nieuwere webtechnologieën die oudere browsers niet ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Bovendien, hoe installeer ik een nieuwe browser?

In Windows 10 doe je dit door links onderin je scherm op de startknop de klikken (met het Windows-logo) en dan naar instellingen te gaan door op het tandwieltje te klikken. Klik vervolgens op 'Apps' en dan op 'Standaard apps'. Nu kun je onder 'Webbrowser' voor een andere browser kiezen. Mensen vragen ook: hoe kan ik google play installeren? Op een Android-telefoon of -tablet

  1. Voor oudere versies van Android - vóór Android 8 Oreo, dus Android 7 Nougat en eerder - moet je naar het menu Instellingen gaan.
  2. De volgende stap is het downloaden van het APK - of installatiepakket - van de Play Store.
  3. Open nu het installatiepakket.

Dus, wat is de nieuwste versie van google chrome?

16-11 - Google heeft versie 96 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een... 19-10 - Google heeft versie 95 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Kan Android niet updaten? Kan ik mijn Android-versie niet updaten?
Er zijn verschillende redenen waarom je Android-versie niet kunt updaten. Soms is het omdat je apparaat niet wordt ondersteund door de nieuwste versie van Android, of omdat je apparaat niet genoeg ruimte heeft voor de update. Soms is het ook mogelijk dat er een probleem is met je internetverbinding of met de update-server.
Als je niet weet waarom je Android-versie niet kunt updaten, neem dan contact op met je apparaatfabrikant of met je netwerkaanbieder.

Hoe verouderde browser updaten?

Om een ​​verouderde browser bij te werken, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de website van de browser die je wilt bijwerken.
2. Klik op de optie "Download" of "Update".
3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de update uit te voeren.

Door Jilleen Bockenstedt

Vergelijkbare artikelen

Is mijn Google Chrome up to date? :: Hoe kan ik een update ongedaan maken?
Handige links