Huis > W > Wat Is Tekst Naar Spraak?

Wat is tekst naar spraak?

Tekst-naar-spraak (Text To Speech: TTS) is dé manier om in te spelen op de verschillende behoeftes van verschillende klanten. Met onze producten verrijk je de user experience voor iedereen! Van website bezoeker tot app gebruiker, en van online leerling tot consument. Content beleven wordt makkelijk en plezierig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe laat je je Macbook voorlezen?

De dicteerfunctie van een Apple-product zet gesproken woord om naar tekst. De functie zit standaard in een Macbook en moet binnen het Apple-menu ingeschakeld worden. Er bestaat ook een optie om de dicteerfunctie offline te gebruiken onder de optie 'Verbeterd dicteren'. Hoe kan je spreken in Word? Dicteren gebruiken op de iPad/iPhone of Android-apparaat

  1. Open de app Word en start een nieuw document (tik op het plusteken).
  2. Tik op het icoon van de microfoon. (Tik als dat nodig is op een willekeurige plek in het document om de microfoon zichtbaar te maken.)
  3. Spreek de tekst in.
  4. Klaar met dicteren?

Vervolgens, hoe spraakassistent uitschakelen?

Op de meeste Android-toestellen kunt u de Google Voice assistant uitschakelen door naar Instellingen > Apps & meldingen > Geavanceerd > Standaard apps > Assist & spraakinvoer > Spraakassistent te gaan. Hierdoor wordt de Google Voice assistent uitgeschakeld, maar niet noodzakelijkerwijs alle spraakassistenten op uw toestel. Als u alle spraakassistenten volledig wilt uitschakelen, kunt u dit doen door te gaan naar Instellingen > Beveiliging & locatie > Beveiliging > Schermvergrendeling > Spraakovereenkomst. Dit zal de "OK Google" hotword detectie uitschakelen en voorkomen dat alle spraakassistenten worden geactiveerd op uw toestel. Hoe haal je spraakbediening uit op Samsung? Er zijn verschillende manieren om spraakbesturing op Samsung uit te schakelen. Een manier is om naar het instellingenmenu te gaan en te zoeken naar de optie om spraakbesturing uit te schakelen. Een andere manier is om de spraakbesturing uit te schakelen in de toegankelijkheidsinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe zet je TalkBack uit op Samsung?

TalkBackAndroid

TalkBack uitschakelen

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Scroll met twee vingers omlaag.
  3. Tik drie keer op 'Toegankelijkheid' en tik drie keer op 'TalkBack'.
Wat is Google speech? Gesproken zoekopdrachten en spraakacties met 'Hey Google' gebruiken. Met je stem kun je acties uitvoeren, zoals zoeken, routes opvragen en herinneringen instellen. Als je bijvoorbeeld wilt weten of er regen wordt voorspeld, zeg je: 'Hey Google, heb ik morgen een paraplu nodig?'

Dienovereenkomstig, wat is samsung tts?

Let op: Tekst naar spraak (TTS, Text-to-Speech) wordt gebruikt voor verschillende toegankelijkheidsopties, zoals de Voice Assistant. Wat is de verteller? De narrator is de persoon die het verhaal vertelt. Hij of zij is niet per se een van de hoofdpersonen in het verhaal, maar kan wel een belangrijke rol spelen. De narrator bepaalt hoe het verhaal wordt verteld en welke informatie wordt gegeven. Hij of zij kan de lezer ook beïnvloeden door middel van de manier waarop het verhaal wordt verteld.

Hoe kan ik mijn laptop afsluiten?

Om je laptop af te sluiten, druk je op de Startknop in de linkerbenedenhoek van het scherm. Vervolgens selecteer je Uitvoeren. In het vak Open: typ je "shutdown -s" (zonder de aanhalingstekens) en klik je op OK. Er zal een bevestigingsvraag verschijnen; klik op Ja.

Door Verdie Boiling

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik met Google praten? :: Hoe kan je Google laten voorlezen?
Handige links