Huis > K > Kan Geen Gpx Importeren In Garmin Connect?

Kan geen gpx importeren in Garmin Connect?

Routes op Garmin plaatsen via connect.garmin.com

Klik in de linker menubalk op 'Trainingen' Klik vervolgens op 'Koersen' In het verschenen venster kan je onder "Maak koers" klikken op importeren. De geïmporteerde gpx wordt omgezet naar een koers en wordt beschikbaar onder jouw account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: hoe fietsroutes downloaden?

Je kan de kaarten voor een fietsroute downloaden voor offline gebruik door in het startscherm van de app naar 'Mijn routes' te gaan. Kies daar een fietsroute. Op het scherm waar je de kaart van de fietsroute ziet, kan je kiezen voor 'Download offline kaarten'. Hoe GPX importeren in komoot? Ga naar je profiel en open je lijst met geplande en voltooide Tours om een GPS-bestand in de komoot-app te importeren. In de rechterbovenhoek zie je de “Importeren”-knop. Je kunt ook het plus-symbool op je profiel naast “Tours” gebruiken en “Importeer een bestand” kiezen.

Daarvan, hoe gpx doorsturen?

Er zijn een paar manieren om een GPX-bestand door te sturen:
-U kunt het bestand naar iemand e-mailen als bijlage.
Je kunt het bestand uploaden naar een website of online opslagdienst zoals Dropbox, en de link delen met de persoon die je het bestand wilt laten zien.
Als het bestand klein genoeg is, kun je de inhoud van het GPX-bestand ook kopiëren en in een e-mail of ander tekstdocument plakken. Mensen vragen ook: hoe gpx bestand op garmin edge 830 zetten? Er zijn twee manieren om een GPX-bestand toe te voegen aan een Garmin Edge 830:
1. Sluit de Edge 830 met een USB-kabel aan op uw computer. 2. Kopieer het GPX-bestand naar de map "Nieuwe bestanden" van de Edge 830. Werp de Edge 830 uit de computer en het bestand wordt automatisch geïmporteerd.
2. U kunt ook de BaseCamp-software van Garmin gebruiken om het GPX-bestand te importeren en vervolgens te synchroniseren met de Edge 830.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een GPX route op mijn Garmin?

Kies de GPX-map uit de lijst van apparaten die als massaopslagschijf worden weergegeven.

Hoe werkt de app GPX Viewer?

Gebruikers hebben voor GPX Viewer een mobiel toestel met gps nodig. Deze functie is op verreweg de meeste smartphones en bepaalde tablets aanwezig. Aan de hand van gps achterhaalt GPX Viewer op enkele meters nauwkeurig de actuele locatie op aarde. Dit gebeurt via een verbinding met satellieten in de ruimte. Hoe werkt gps op iPhone? App toegang geven tot locatie (iPhone)

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Privacy.
  3. Tik op Locatievoorzieningen.
  4. Onderaan de pagina staat een lijst met apps die de locatievoorziening gebruiken.
  5. Tik onder 'Sta toegang tot locatie toe' op de gewenste optie.

Hoe kan ik een route downloaden op Garmin?

De makkelijkste manier om een route op je Garmin te krijgen is met behulp van de gratis Connect app op je telefoon. Een gpx-bestand dat je opent met Connect kun je naar je toestel toesturen via Bluetooth. Vervolgens kun je deze route starten en brengt de Garmin je netjes naar de start. Mensen vragen ook: kan rit niet uploaden naar garmin connect? Er zijn een aantal redenen waarom je niet in staat bent je rit naar Garmin Connect te uploaden. Het kan zijn dat je niet de meest recente versie van de Garmin Connect-app hebt, of dat er een probleem is met je internetverbinding. Het kan ook zijn dat je apparaat niet compatibel is met Garmin Connect. Als je zeker weet dat je de meest recente versie van de app hebt en je hebt een goede internetverbinding, neem dan contact op met de klantenservice van Garmin.

Hoe moet ik mijn Garmin synchroniseren?

De Garmin moet gesynchroniseerd worden met de computer om de gegevens up-to-date te houden. Dit kan op verschillende manieren:
-Via de Garmin Express applicatie op de computer.
-Via de Garmin Connect website.
-Via de Garmin Connect Mobile app op een smartphone of tablet.

Door Tubb

Vergelijkbare artikelen

Hoe GPX downloaden op iPhone? :: Hoe krijg ik GPX in Google Maps?
Handige links