Huis > H > Hoe Zet Ik Een Gpx Route Op Mijn Garmin?

Hoe zet ik een GPX route op mijn Garmin?

GPX gegevens uploaden

  1. Verbind uw toestel aan de computer via de USB-kabel.
  2. Meld u aan in Garmin Connect.
  3. Klik op.
  4. Selecteer Importeer Gegevens.
  5. Selecteer Bladeren.
  6. Lokaliseer het toestel dat weergegeven wordt als massaopslagschijf.
  7. Kies de Garmin map.
  8. Kies de GPX map.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, is komoot gratis?

Komoot is gratis te downloaden en gebruiken. Bij de gratis versie van komoot kunnen kaarten voor offline gebruik aangekocht worden voor €3.99 (regio), €5.99 (meerdere regio's) of de hele wereld voor €29.99. Wat dit betreft, kan geen gpx bestand downloaden? Dit komt doordat een GPX (GPS Exchange) bestand op XML gebaseerd is, waardoor deze browsers het bestand tonen als een XML. Indien je op de link geklikt hebt en je krijgt geen dialoog scherm te zien maar de inhoud van het bestand, dan kun je proberen dit op te slaan.

Trouwens, welke app voor fietsnavigatie?

Er zijn veel apps voor fietsnavigatie, maar enkele van de populairste zijn Google Maps, Waze en Bike Route Finder. Al deze apps bieden verschillende functies, maar ze kunnen allemaal worden gebruikt om fietsroutes te vinden en aanwijzingen te krijgen. Men kan zich ook afvragen: hoe gpx bestand opslaan? Er zijn een paar manieren om een GPX-bestand op te slaan:
1. Rechtsklik op het bestand en selecteer "Opslaan als".
2. Selecteer het bestand en klik op de knop "Opslaan" in de werkbalk.
3. Selecteer het bestand en klik op het menu "Bestand" en selecteer "Opslaan als".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan geen gpx importeren in Garmin Connect?

Routes op Garmin plaatsen via connect.garmin.com

Klik in de linker menubalk op 'Trainingen' Klik vervolgens op 'Koersen' In het verschenen venster kan je onder "Maak koers" klikken op importeren. De geïmporteerde gpx wordt omgezet naar een koers en wordt beschikbaar onder jouw account.
Je kunt ook vragen hoe kan ik een route downloaden op garmin? De makkelijkste manier om een route op je Garmin te krijgen is met behulp van de gratis Connect app op je telefoon. Een gpx-bestand dat je opent met Connect kun je naar je toestel toesturen via Bluetooth. Vervolgens kun je deze route starten en brengt de Garmin je netjes naar de start.

Hoe werkt BikeGPX?

Fietsen maar

Download met je smartphone vanuit Google Play of App-store de app BikeGPX. Staat deze app op je telefoon open dan de website BikeGPX.com op de computer en klik “upload a file” aan en sleep je gpx-file naar het geblokte vakje. Even wachten en het programma laat een kaart zien met daarop de route.
Welk bestand voor TomTom? Als je een TomTom wilt gebruiken, heb je het bestand "TomTom.exe" nodig. Dit bestand bevindt zich in de map "TomTom" op je computer.

Waar vind ik GPX routes?

GPX routes kunnen op verschillende manieren worden gevonden. Een eenvoudige zoekopdracht op internet zal veel verschillende websites laten zien die GPX-routes aanbieden. Sommige van deze websites zijn gespecialiseerd in het aanbieden van routes, terwijl andere websites routes aanbieden die zijn gemaakt door andere gebruikers. Er zijn ook veel verschillende apps die GPX-routes aanbieden.

Door Bertold

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden? :: Hoe GPX bestand openen op smartphone?
Handige links