Huis > H > Hoeveel Verdient Een Grafisch Ontwerper Per Maand?

Hoeveel verdient een grafisch ontwerper per maand?

Een Grafisch Vormgever in Nederland verdient gemiddeld € 2.690 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.290 (laag) tot € 3.095 (hoog).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoeveel verdient een grafisch ontwerper in Belgie?

Het gemiddelde grafisch vormgever salaris in België is € 33 480 per jaar of € 17.17 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 27 600 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 35 161 per jaar. Daarvan, wat verdient een senior grafisch vormgever? Het salaris van een grafisch ontwerper in loondienst hangt af van het bedrijf waar hij aan de slag gaat en welke functie hij heeft. Een starter kan zo'n € 1900,- euro verdienen. Dit kan naar jaren van ervaring oplopen tot zo'n € 2800,-.

Hoeveel verdient een freelance grafisch ontwerper?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de ervaring van de ontwerper, de geografische locatie, het soort klanten waar ze mee werken en het soort projecten dat ze aannemen. Over het algemeen kan een freelance grafisch ontwerper verwachten ergens tussen de $20 en $200 per uur te verdienen. Dus, wat verdient een creative director? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het salaris van een creatief directeur sterk kan variëren afhankelijk van het bedrijf waarvoor ze werken, de grootte van het team dat ze leiden en de omvang van hun verantwoordelijkheden. Volgens Glassdoor bedraagt het gemiddelde jaarsalaris voor een creatief directeur in de Verenigde Staten echter $108.874.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, wat verdient een junior grafisch vormgever?

Het gemiddelde loon binnen de Creatief & Design ligt op € 2.706 bruto per maand. Het minimale of startsalaris begint bij € 400 en het maximale loon is € 20.000 bruto per maand. Wat verdien je als media vormgever? Een Mediavormgever in loondienst kan rekenen op zo'n €1250,- tot €2650,- bruto per maand. Het bedrag hangt onder meer af van het niveau, de leeftijd en de ervaring van de Mediavormgever. Hoeveel een freelancer verdient, hangt natuurlijk af van het aantal opdrachten dat hij krijgt en hoeveel hij daarvoor krijgt.

Wat verdient een grafisch vormgever mbo?

Na je opleiding start je op ongeveer 2429 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 3088 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 17,85 euro bruto. Wat doet een grafisch ontwerper? Graphic designers maken grafische ontwerpen voor verschillende doeleinden, zoals reclame, uitnodigingen, bedrijfslogo's en publicaties. Ze werken soms alleen, maar vaak in teamverband met andere ontwerpers of marketeers. Ze gebruiken vaak speciale software om hun ontwerpen te maken, maar kunnen ook met de hand tekenen of schilderen.

Wat doet een multimedia ontwerper?

Een multimedia-ontwerper maakt onder andere grafische ontwerpen, video's en animationen. Ze werken vaak in een team met andere ontwerpers en developers om een project te realiseren.

Door Bron

Vergelijkbare artikelen

Wat na opleiding grafisch vormgever? :: Wat is het verschil tussen een diagram en een grafiek?
Handige links