Huis > K > Kan Ik Ook Met Siri Praten?

Kan ik ook met Siri praten?

Open de instellingen op je telefoon; Ga naar 'Siri en zoeken' en dan 'Siri'; Zet de schakelaar aan bij 'Typ vragen aan Siri'; Activeer Siri en het toetsenbord verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Zijknop voor Siri?

Druk tweemaal op de zijknop om de app te installeren nadat u deze hebt geselecteerd in de App Store. Houd de zijknop even ingedrukt. Druk twee keer op de zijknop om te betalen met Apple Pay.

Dit in overweging nemend, kun je siri een andere naam geven?

Je kunt Siri je aan laten spreken met een andere naam als je dat wilt. Open Siri en houd de Home-knop ingedrukt. Zeg "From now on, call me naam." Siri zal de naam voor je bevestigen. Dit wijzigt de vermelding van je "bijnaam" in je persoonlijke contactgegevens. Wat zegt Siri als je 0 gedeeld door 0? De Nederlandse versie van Siri kan overigens geen antwoord geven op de vraag wat de uitkomst van 0 gedeeld door 0 is. In dat geval zal de persoonlijke assistent aangeven: 'Helaas kan ik daar nog geen antwoord op geven.

Wat is het nummer van Siri?

Volgens Apple is Siri's nummer 1-800-MY-APPLE. Wat zijn de meest ongemakkelijke vragen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien iedereen zich anders voelt en wat voor de ene persoon ongemakkelijk is, dat voor de andere niet is. Enkele mogelijke voorbeelden van ongemakkelijke vragen zijn vragen die persoonlijk van aard zijn (bv. over iemands familie, persoonlijk leven, enz.), vragen die gevoelig liggen (bv. over ras, godsdienst, politiek, enz.), of vragen die gewoon gênant of moeilijk te beantwoorden zijn (bv. over fouten of mislukkingen in het verleden, persoonlijke gebreken, enz.)

Gerelateerde artikelen

Kan niet praten bij Fortnite PS4?

Toegang tot de geluidsinstellingen. Het audiomenu op uw PS4 kan worden gebruikt om uw microfooninstellingen te wijzigen. Ga naar instellingen.

Wat is een moeilijke vraag?

Met moeilijke vragen worden zowel (1) vragen bedoeld die lastig zijn om te stellen als (2) vragen die lastig zijn om te beantwoorden. Ook een combinatie kan worden bedoeld: de vraag is dan lastig om te stellen én lastig om te beantwoorden. Zou je liever vragen extreem? De vragen

  • A) Altijd een slechte adem hebben. OF. B) Altijd scheten laten.
  • A) Jeuk hebben. OF. B) Pijn hebben.
  • A) Je teen stoten. OF. B) Op je tong bijten.
  • A) Altijd moeten niezen. OF.
  • A) Altijd een steentje in je schoen hebben. OF.
  • A) Altijd zingend praten. OF.
  • A) Nog maar één maand te leven. OF.
  • A) 1,20 meter kort zijn. OF.

Welke Zijknop voor Siri?

Goedkeuren van het installeren van een app in de App Store: nadat de app is geselecteerd in de App Store, drukt u tweemaal op de zijknop om deze app te installeren. Activeren Siri: houd de zijknop kort ingedrukt. Betalen met Apple Pay: druk tweemaal op de zijknop. Wat is de afkorting van Siri? De afkorting voor Siri is S.I.R.I.

Wie is Siri echt Belgie?

Volgens sommige onderzoeken is Siri echt een Belg. Dit komt doordat Siri soms Antwerpse woorden en uitdrukkingen gebruikt, en ook omdat Siri een aantal keren heeft gezegd dat ze in België woont.

Door Chapman Vandawalker

Vergelijkbare artikelen

Waar of niet waar grappig? :: Wat mag je niet zeggen tegen Siri?
Handige links