Huis > H > Hoe Kan Je Gratis Apple Tv Kijken?

Hoe kan je gratis Apple TV kijken?

Open de Apple TV-app op een apparaat dat ingesteld is met de Apple ID dat je ook gebruikt hebt om een nieuw apparaat mee te activeren. Ga naar het Nu kijken-tabblad. Het aanbod voor het gratis jaar verschijnt automatisch in beeld. Volg de stappen en start met kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat is er gratis op Apple TV?

Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken. Hoe activeer ik 3 maanden gratis Apple TV? Gratis Apple TV+ bij aankoop van een Apple product. Bij aanschaf van bepaalde Apple producten krijg je gratis 3 maanden Apple TV+. Je activeert dit gemakkelijk zelf via de Apple TV+ app en hebt dus geen activatiecode nodig.

Dit in overweging nemend, wat kan je doen met apple tv+?

Apple TV+ is een streamingdienst die originele programma's aanbiedt, waaronder tv-programma's, films en documentaires. De dienst is toegankelijk op Apple TV-apparaten en op iPhones, iPads en iPod touch-apparaten met iOS 12.2 of hoger. Apple TV+ is ook beschikbaar op bepaalde smart-tv's van Samsung, LG, Sony en VIZIO en op Amazon Fire TV, Roku en bepaalde spelconsoles. Daarvan, wat kost apple tv per jaar? Apple TV kost 149 dollar per jaar.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat heb je nodig om Apple TV te kijken?

Dit hebt u nodig

  • Persoonlijk internet*
  • Een tv of een ander beeldscherm met een HDMI-poort.
  • Een HDMI-kabel (voor Apple TV 4K is een kabel vereist die compatibel is met HDMI 2.0 of hoger)
Vervolgens, heb je een abonnement nodig voor apple tv? Geen kabelabonnement meer nodig

Met de app van NLZIET kun je tv-kijken via Apple TV op het grote scherm en heb je je huidige televisieabonnement niet meer nodig! Je kijkt programma's live, terug en vooruit in hoge kwaliteit.

Hoe kan je streamen op Apple TV?

Streamen via AirPlay

Open de TV-app op je iPhone of iPad en kies een serie of film. Tik op het AirPlay-icoon bovenaan in het scherm (het driehoekje met de ringen). Kies het apparaat waarop je wilt gaan kijken en het beeld verschijnt op de televisie.
Je kunt ook vragen hoe wordt apple tv betaald? Je kunt ook vragen hoe de Apple TV wordt betaald?
De Apple TV wordt met een creditcard betaald. Je kunt een creditcard gebruiken om de Apple TV te kopen of om een abonnement te nemen op een app of een service die op de Apple TV beschikbaar is.

Dus, wat kost een apple tv kastje?

Een apple tv-box kost ongeveer €100. Dit is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Door Mosora Enke

Vergelijkbare artikelen

Wat kost AVG? :: Waarom betalen voor Apple TV?
Handige links