Huis > H > Hoe Verwijder Je Foto's Van Whatsapp?

Hoe verwijder je foto's van WhatsApp?

Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor mezelf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een afbeelding verplaatsen in word?

Als u een afbeelding heel iets wilt verplaatsen, selecteert u de afbeelding en drukt u op een pijltoets terwijl u Ctrl ingedrukt houdt. U kunt verschillende objecten tegelijkertijd verplaatsen door ze eerst te groeperen: Selecteer het eerste object. Houd Ctrl ingedrukt en selecteer de andere objecten. Wat dit betreft, waar vind ik tekstterugloop in word? Selecteer de afbeelding of het object. Selecteer Opmaak en selecteer vervolgens onder Rangschikken de optie Tekstterugloop. Klik op de terugloopoptie die u wilt toepassen.

Dus, wat is de microsoft office knop?

De Microsoft Office-knop is een ronde knop met het Microsoft Office-logo erop. Deze bevindt zich in de linkerbovenhoek van de Microsoft Office-toepassingen. Als u op de knop klikt, wordt een menu geopend met opties om uw document te openen, op te slaan of af te drukken. Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Er zijn een paar manieren om uw foto's terug te krijgen. Eén manier is om te proberen ze terug te halen uit de prullenbak van uw computer. Een andere manier is om een data recovery software te gebruiken om uw computer te scannen op verloren of verwijderde bestanden.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Dus, waar vind ik de galerij op mijn telefoon?

Android

Foto's van een persoon of object vinden

  1. Open Gallery Go. op je Android-telefoon.
  2. Tik op Foto's .
  3. Tik bovenaan op een van de groepen.
  4. Vind de foto of video die je zoekt.
Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken? Toegang tot iCloud-foto's
  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Waarom geen barcode in Gmail?

Klik op Alle instellingen bekijken. Open het tabblad Algemeen als dit nog niet openstaat. Blader naar het gedeelte 'Afbeeldingen'. Zet een vinkje voor Weergeven van externe afbeeldingen eerst vragen. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een bericht downloaden? Er zijn verschillende manieren waarop je een bericht kunt downloaden. Als je bijvoorbeeld een e-mailbericht wilt downloaden, kun je dat doen door het bericht te openen en vervolgens op de optie "Opslaan als" in het menu te klikken. Als je een bestand wilt downloaden van een website, kun je dat doen door op de link naar het bestand te klikken en vervolgens op de optie "Doorgaan" of "Opslaan" in het pop-upvenster te klikken.

En nog een vraag, hoe verwijder ik alle fotos van mijn telefoon?

Als je alle foto's van je telefoon wilt verwijderen, kun je dat op verschillende manieren doen. Als je bijvoorbeeld een back-up van je foto's hebt gemaakt, kun je alle foto's van je telefoon eenvoudig wissen en vervolgens de back-up herstellen. Als je geen back-up hebt gemaakt, kun je alle foto's eenvoudig verwijderen door ze een voor een te selecteren en te verwijderen.

Door Pool Hilsinger

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je image search? :: Waarom geen afbeeldingen in mail?
Handige links