Huis > I > Is De Stappenteller Gratis?

Is de stappenteller gratis?

Een gratis stappenteller betreft in veel gevallen een applicatie voor Android of iOS. Deze installeer je dus je smartphone. Kijk even goed op je toestel want in sommige gevallen zit hier al een stappenteller op. Bijvoorbeeld wanneer je een Samsung smartphone hebt: de Samsung Health bevat een stappenteller.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Waar zit de stappenteller op iPhone?

stappentelleriPhone

Deze gegevens kun je via de Gezondheid-app inzien:

  1. Open de Gezondheid-app op je iPhone;
  2. Ga naar 'Gegevens' en tik op 'Activiteit';
  3. Tik op 'Stappen' en filter hier op dag, week, maand of jaar om te kijken hoeveel stappen je hebt gezet;
Welke app telt je stappen? stappen

We hebben voor jou de beste Android-apps op een rijtje gezet.
  1. Stappenteller – Pedometer & Calorieteller.
  2. Pacer: Pedometer & Gewichtsverlies Coach.
  3. Fitbit.
  4. Walkr.
  5. Google Fit.

Wat is de beste app voor wandelen?

Er is geen beste app voor wandelen, omdat verschillende apps verschillende functies bieden die meer of minder nuttig kunnen zijn voor verschillende wandelaars. Enkele populaire wandel-apps zijn AllTrails, GAIA GPS en Maps.me. AllTrails biedt GPS-tracking en cartografie, hoogtegegevens en padomstandigheden, terwijl GAIA GPS zich meer richt op topografische kaarten en offline kaartondersteuning. Maps.me is een meer minimalistische optie, die eenvoudige kaarten en GPS-tracking biedt zonder de toeters en bellen van de andere apps. Hoeveel km is 10 000 stappen? 10.000 stappen is ongeveer 5 km.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe duur is een stappenteller?

Stappentellers zijn er in diverse soorten en de prijzen variëren enorm. Je kunt ze kopen vanaf €5. Voor de meest uitgebreide varianten betaal je honderden euro's. Ze verschillen in functies, vormgeving en zijn er zowel digitaal als analoog. Mensen vragen ook: is er een stappenteller op samsung? Als je wilt dat je toestel dagelijks het aantal stappen dat je zet telt, tik dan op 'stappenteller' links onderin. Om deze modus te activeren tik op 'Start'. De stappenteller telt nu het aantal stappen dat je zet, houdt bij of je wandelt of rent en zet deze gegevens in een overzicht.

Hoeveel stappen per dag voor ouderen?

Want voor ouderen (65+) is het advies 6.000 tot 8.500 stappen per dag. Voor mensen met een chronische ziekte of een lichamelijk beperking die nog wel kunnen bewegen is het advies 3.500 tot 5.500 per dag. Dus allemaal aan de wandel en stappen tellen! Wat is de gemiddelde Staplengte van een man? De gemiddelde stap van een man is ongeveer 75 cm.

Vervolgens, hoe betrouwbaar is de stappenteller van iphone?

De pedometer van de iPhone is betrouwbaar. Dit komt omdat de iPhone de stappen nauwkeurig bijhoudt door middel van de bewegingssensor in de telefoon. Deze sensor meet de bewegingen van de telefoon en houdt hierbij rekening met de zwaartekracht. Dit betekent dat de pedometer van de iPhone nauwkeurig de stappen bijhoudt die je maakt.

Door Pickens

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien wat ik gelopen heb op mijn iPhone? :: Hoe krijg ik een gratis Spotify account?
Handige links