Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Wat Ik Gelopen Heb Op Mijn Iphone?

Hoe kan ik zien wat ik gelopen heb op mijn iPhone?

Om de belangrijke locaties te bekijken, doe je het volgende:

  • Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen.
  • Scroll helemaal naar onderen en tik op Systeem.
  • Kies nu voor Belangrijke locaties.
  • Identificeer jezelf met Face ID, Touch ID of je toegangscode.
  • Je ziet nu een lijst met locaties.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welke app voor afstand meten?

Ruler. Deze Android app is de simpelste meet app die er is en is in essentie een digitaal liniaal. Je ziet de afmetingen op jouw telefoonscherm en hiermee kun je kleine afstanden meten. Zo simpel is het, maar wel erg handig wanneer je even geen liniaal bij de hand hebt. Wat is een goede Gezondheid app? Dit vinden wij de twee beste gezondheidsapps voor iPhone en Android op het gebied van bewegen:

  • Adidas Runner. De Adidas Runner gezondheid app geeft u inzicht in de mate van bewegen.
  • Seven - 7 minute workout.
  • Mijn Eetmeter.
  • Kies Ik Gezond?
  • Shleep.
  • Sleep Cycle.
  • VGZ Mindfulness app.
  • MAX Geheugentrainer.

Is strava ook voor wandelen?

Ja, Strava is ook voor wandelen! Naast het bijhouden van uw runs, fietstochten en andere activiteiten, heeft de app ook een functie genaamd "Segments" waarmee u uw prestaties op specifieke delen van paden kunt vergelijken. Je kunt ook de functie "Explore" gebruiken om nieuwe routes te vinden om te wandelen, en de functie "Challenges" om doelen te stellen en te concurreren met vrienden. Hoeveel kilometer heb ik gewandeld? Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar dingen, zoals de lengte van de persoon en de lengte van zijn pas. In het algemeen is iemands paslengte ongeveer 2,5 meter. Dit betekent dat voor elke stap die iemand zet, hij ongeveer 2,5 voet aflegt.
Om te berekenen hoeveel kilometer iemand heeft gelopen, moeten we eerst zijn lengte in meters omrekenen. Bijvoorbeeld, als iemand 2 meter lang is, is dat 1,524 meter. We kunnen dan de lengte in meters nemen en die delen door de stap in voeten om het aantal stappen per meter te berekenen. In dit voorbeeld neemt de persoon ongeveer 0,61 passen per meter.
We kunnen dan het aantal passen per meter nemen en dat vermenigvuldigen met het aantal meters dat de persoon heeft gelopen. Bijvoorbeeld, als de persoon 3 kilometer heeft gelopen, heeft hij ongeveer 1.829 passen gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, is de app komoot gratis?

Komoot is gratis te downloaden en gebruiken. Bij de gratis versie van komoot kunnen kaarten voor offline gebruik aangekocht worden voor €3.99 (regio), €5.99 (meerdere regio's) of de hele wereld voor €29.99. Je eerste regio krijg je kado! Je kunt ook vragen is er een app voor wandelroutes? Komoot is prima te gebruiken als wandelapp. Je kunt zelf routes samenstellen via deze handige app, of kiezen uit veel 'mooiste wandelroutes' in heel Nederland en België. De app wordt ook gebruikt door fietsers, mountainbikers, wielrenners en hardlopers. Wereldwijd zijn er al meer dan 15 miljoen gebruikers.

Wat doet 10.000 stappen per dag met je?

De Japanse onderzoeker Dr. Hatano toonde aan dat 10.000 stappen gespreid over een hele dag de gezondheid fundamenteel verbetert. Je kan dus toch voldoende bewegen, ook al ben je nog niet klaar om te sporten. Stappen kan je altijd en overal: thuis, op het werk, tijdens verplaatsingen (verkeer), in je vrije tijd … Hoeveel val je af met 10000 stappen per dag? U kunt ongeveer 0,45 kg per week afvallen als u elke dag 10.000 stappen zet. Dit komt overeen met ongeveer 2.000 stappen per dag.

Wat dit betreft, is 20000 stappen veel?

20000 stappen is een heel eind. Het is ongeveer 10 kilometer.

Door Dulci

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je gratis streamen? :: Is de stappenteller gratis?
Handige links