Huis > H > Hoe Krijg Je Gratis Youtube Premium?

Hoe krijg je gratis YouTube Premium?

Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Welk land goedkoopste YouTube Premium?

YouTube Premium

YouTube Premium

LandPrijs in lokale valutaPrijs in euro*
Nederland, België en Luxemburg6,99 euro€6,99
Tsjechië179,00 kroon€7,03
Hongkong68,00 dollar€7,76
Singapore11,98 dollar€7,79
Kan je YouTube Premium kopen met iDeal? Je kunt betaalmethodes toevoegen door het zijmenu in de Play Store te openen. Daar kies je 'Account' en vervolgens selecteer je 'Betaalmethoden'. Kies voor 'iDeal-betaling toevoegen' en selecteer vervolgens je bank om aan de slag te gaan.

Mensen vragen ook: wat kost youtube zonder reclame?

YouTube is een gratis website voor het delen van video's waar gebruikers video's kunnen uploaden, bekijken en delen. YouTube verdient inkomsten uit advertenties, waardoor de website zijn inhoud gratis kan aanbieden. YouTube brengt gebruikers geen kosten in rekening voor het bekijken van video's zonder advertenties. Welke YouTube abonnementen zijn er? Er zijn drie soorten YouTube-abonnementen: kanaalabonnementen, showabonnementen en filmabonnementen. Met kanaalabonnementen kunnen gebruikers zich abonneren op specifieke YouTube-kanalen en meldingen ontvangen wanneer er nieuwe video's worden geüpload. Met showabonnementen kunnen gebruikers zich abonneren op specifieke YouTube-shows en meldingen ontvangen wanneer er nieuwe afleveringen worden uitgebracht. Met een filmabonnement kunnen gebruikers zich abonneren op specifieke YouTube-films en meldingen ontvangen wanneer er nieuwe films worden toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik YouTube kijken zonder reclame?

De enige manier om ongestoord YouTube-video's te kijken zonder onderbroken te worden door advertenties is met een YouTube Premium-abonnement. Je kan daarmee ook video's op de achtergrond afspelen, downloaden en gebruikmaken van YouTube Music. Dus, wat kost youtube premium family? Voor een gezinsbundel ben je dus minimaal €14,99 per maand kwijt (alleen muziek) of €17,99 per maand (muziek en video). Veel mensen zullen voor die paar euro meer kiezen voor YouTube Premium, omdat je dan ook toegang hebt tot de YouTube Originals en reclamevrij naar video kunt kijken.

Kun je YouTube Premium delen?

Als gezinsbeheerder kun je je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap delen met maximaal 5 andere gezinsleden in je huishouden. Als gezinslid kun je lid worden van een gezinsgroep die samen één YouTube-gezinsabonnement heeft. Bovendien, hoe duur is youtube music premium? Er zijn twee soorten YouTube Music-abonnementen: YouTube Music Premium en YouTube Premium. YouTube Music Premium kost 9,99 euro per maand en geeft je toegang tot een onbeperkte bibliotheek met muziek en videos zonder advertenties. YouTube Premium kost 11,99 euro per maand en geeft je toegang tot de volledige YouTube-bibliotheek, inclusief YouTube Originals, zonder advertenties.

Hoe betalen YouTube?

YouTube betaalde in het verleden partnerbedrijven uit die reclame op de site toestonden. Dit werd echter in april 2007 stopgezet in een poging meer gebruikers te trekken. In plaats daarvan heeft YouTube een programma genaamd "AdSense for Videos" gelanceerd. Dit programma zorgt ervoor dat YouTube-gebruikers die reclame toestaan op hun pagina een deel van de advertentie-inkomsten ontvangen.

Door Greenberg Leinwand

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste vaarroute app? :: Hoe maak je een voorblad voor een verslag?
Handige links