Huis > H > Hoe Krijg Ik Een Cbr Bestand Op Mijn Ipad?

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

Ga naar �Bestandsdeling� en zoek daar de app ComicFlow. Klik op Voeg toe. Je kan nu bladeren naar de cbr-bestanden op eigen computer. Op de iPad klik je in de app ComicFlow op de knop .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat is een CBZ bestand?

Een CBZ-bestand is een stripboek gemaakt in het Comic Book Zip (CBZ) -formaat. Het slaat meerdere afbeeldingen op, gewoonlijk . PNG of . JPEG bestanden, georganiseerd in pagina's van de strip. Waar kan ik strips downloaden? Als je het e-boek /stripboek al naar een pc hebt gedownload, sluit je je Android-apparaat aan op je pc en gebruik je Bestandsbeheer om het bestand als ePub-, CBZ- of PDF-bestand over te zetten naar de map "Downloads" op het Android-apparaat en open je het bestand vanaf daar in de door u gekozen app.

Welke e reader voor strips?

En de e-readers met een grotere schermdiagonaal (7,8″ of meer) gaan zonder uitzondering over je budget heen. Om strips op een leesbaar formaat scherm te lezen voor dat budget is een goedkope 10″-tablet vaak de beste optie, denk ik. Wauw, inderdaad het werkt op mijn nieuwe Kobo Libra H2O! Hoeveel strips zijn er van Jommeke? Na het overlijden van Jef Nys in 2009 namen de tekenaars Philippe Delzenne en Gerd Van Loock de avonturen van Jommeke onder hun hoede, zij werken tot op heden verder in de traditie van Jef Nys. Ondertussen verschenen er meer dan 300 albums en is Jommeke nog steeds even populair als vroeger.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat is beter Kobo of Pocketbook?

Bij Pocketbook is het geheugen uitbreidbaar. Mocht je niet genoeg hebben aan de 8GB intern geheugen, dan kun je het geheugen uitbreiden met een SD-kaartje. Kobo ondersteunt de belangrijkste bestandsformaten, maar Pocketbook ondersteunt er nog wat meer. Dit in overweging nemend, wat is de allerbeste e-reader? Amazon Kindle - Deze e-reader biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kobo Nia - De beste Amazon Kindle tegenhanger met een hogere schermresolutie. Kobo Forma - De beste e-reader met groot scherm. Kobo Libra H20 - De beste waterresistente e-reader voor mee te nemen naar het strand.

Wat is beter Kindle of Kobo?

Als je kijkt naar de prijs, dan is de Kindle 20,- goedkoper. Maar lees je vooral Nederlandse boeken, dan heeft de Kobo Aura H20 het voordeel van de verbinding met bol.com. De Kindle is makkelijker om mee te nemen onderweg omdat hij kleiner is, de Kobo Aura H20 is fijner als je liever een wat groter scherm hebt. Vervolgens, wat is de laatste strip van jommeke? De laatste Yommeke-strip is getiteld "De Grote Dag". In deze strip bereikt Yommeke een hoogtepunt in zijn leven wanneer hij eindelijk zijn grote dag heeft. Dit is de dag waarop hij zijn droom bereikt en een echte superheld wordt.

Wat is de eerste strip van Jommeke?

De eerste Jommeke-strip is getiteld "De vrolijke kabouters" en verscheen op 4 oktober 1954 in het toenmalige weekblad Taptoe. De strip werd bedacht door Jef Nys en werd tot Jefs dood in 2006 door hem getekend. Sinds 2006 wordt Jommeke door Dirk Stallaert getekend.

Door Bolanger Berfield

Vergelijkbare artikelen

Hoe heet de professor uit de stripreeks Jommeke? :: Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?
Handige links