Huis > W > Wat Betekent 1 Grijs Vinkje?

Wat betekent 1 grijs vinkje?

Eén vinkje: het bericht dat jij hebt getypt is verzonden naar de ontvanger, maar is nog niet bij de ontvanger aangekomen. De ontvanger heeft bijvoorbeeld op dit moment geen internetverbinding, of heeft de telefoon uit. Maar geen zorgen: jouw bericht wordt vanzelf, zodra de ontvanger weer verbinding heeft, afgeleverd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt. Bovendien, waarom wordt mijn whatsapp bericht niet afgeleverd? Dit kan verschillende oorzaken hebben, van te weinig netwerkcapaciteit of een storing bij Whatsapp zelf. Ook kan het zo zijn dat de persoon wel even verbinding gehad heeft met Whatsapp en daardoor geregistreerd staat als 'gezien' maar niet lang genoeg verbinding heeft gehad om daadwerkelijk jouw bericht te ontvangen.

Mensen vragen ook: waarom geen twee vinkjes bij whatsapp?

WhatsApp gebruikt een systeem van enkele en dubbele blauwe vinkjes om de status aan te geven van berichten die zijn verzonden tussen gebruikers. Een enkel vinkje betekent dat je bericht is verzonden, terwijl een dubbel vinkje aangeeft dat je bericht is afgeleverd. Er wordt echter niet aangegeven of het bericht al dan niet is gelezen. Kan je iemand zijn status zien als je geblokkeerd bent? Als u door iemand op Facebook wordt geblokkeerd, kunt u hun statusupdates niet zien.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd?

Bellen om te controleren

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon.
Waarom worden de vinkjes niet blauw? Als je geen twee blauwe vinkjes, een blauwe microfoon of een label Geopend ziet naast je verzonden bericht of spraakbericht, kan dit de volgende oorzaken hebben: Jij of je ontvanger hebben de leesbewijzen uitgeschakeld in de privacyinstellingen. De ontvanger heeft je mogelijk geblokkeerd.

Hoe kun je WhatsApp berichten lezen zonder dat de vinkjes blauw worden?

WhatsApp leesbewijzen uitschakelen

  1. Start WhatsApp en tik op de drie stippen rechtsboven in het scherm.
  2. Ga naar het menu Instellingen.
  3. Kies Account.
  4. Kies Privacy.
  5. Schuif de schakelaar naast leesbewijzen om deze uit te schakelen.
Trouwens, hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op whatsapp zonder blauwe vinkjes? Als je een bericht stuurt via WhatsApp en de ontvanger heeft de app geopend, zal je een groen vinkje zien. Als de ontvanger het bericht heeft gelezen, zal je twee blauwe vinkjes zien.

Dus, waarom worden mijn appjes niet verstuurd?

Als je apps niet worden verzonden, kan dit verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je niet de juiste permissies, of misschien staat de app niet in de juiste map. Als je niet zeker weet wat het probleem is, neem dan contact op met de ontwikkelaar van de app.

Door Trudie Manganaro

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt mijn app niet verstuurd? :: Wat is mooier Rhodos of Kreta?
Handige links