Huis > H > Hoe Maak Je Van Een Afbeelding Een Png?

Hoe maak je van een afbeelding een PNG?

Ga naar Bestand > Opslaan als. Slaag je afbeelding op als PNG-bestand. Andere afbeeldingstypes ondersteunen geen transparante achtergrond. Druk nu op 'Save'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen jpg en png?

Het verschil tussen JPG en PNG

Het belangrijkste verschil tussen JPG en PNG is dat de transparante gedeelten van je logo bij een JPG automatisch worden opgevuld met wit als je 'm opslaat. Bij een PNG blijven deze dus transparant. En het verschil tussen JPG en PNG is daarnaast vooral ook de grootte van het bestand.
Bovendien, hoe maak je een png transparent? Een transparant gebied aan een afbeelding toevoegen

  1. Selecteer de afbeelding waarin u transparante gebieden wilt maken.
  2. Klik op Hulpmiddelen voor afbeeldingen > Kleuren wijzigen > Doorzichtige kleur instellen.
  3. Klik in de afbeelding op de kleur die u transparant wilt maken.
  4. Selecteer de afbeelding.
  5. Druk op Ctrl+T.

Hoe kan ik een PNG bestand openen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PNG-bestand te openen. Eén manier is door te dubbelklikken op het bestand, dat het zou moeten openen in uw standaardprogramma voor het bekijken van afbeeldingen. Als u geen programma hebt geïnstalleerd om afbeeldingen te bekijken, kunt u proberen het PNG-bestand te openen in een webbrowser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox. Een andere manier om een PNG-bestand te openen is door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Openen met" te selecteren. U krijgt dan een lijst met programma's waarmee u het bestand kunt openen. Kies een programma om afbeeldingen te bekijken uit de lijst en het PNG-bestand zou moeten openen. Je kunt ook vragen kun je een png bestand bewerken? Ja, u kunt een PNG-bestand bewerken met verschillende hulpmiddelen zoals Adobe Photoshop, GIMP en Paint.net.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe krijg je een afbeelding zonder achtergrond?

Wanneer je een foto of een afbeelding met een transparante achtergrond (of beter gezegd, zonder achtergrond) op wilt slaan in Photoshop, dan is dat niet mogelijk als een JPG. Je zult bijvoorbeeld naar een bestandsformaat als PNG of PSD moeten om dat te kunnen. Hoe maak je een afbeelding transparant in Word? Selecteer de afbeelding en ga naar Afbeeldingsopmaak > Hulpmiddelen voor kleuren of afbeeldingen > Opmaak >Kleur. Selecteer Doorzichtige kleur instellen. Wanneer de aanwijzer verandert, selecteert u de kleur die u doorzichtig wilt maken.

Dus, hoe maak je een png bestand kleiner?

Compress PNG is een gratis online tool die je helpt bij het comprimeren van je afbeeldingen (jpeg of png). Je hebt in feite een aantal mogelijkheden om de grootte van een afbeelding te verkleinen, maar meestal zal hierdoor ook de kwaliteit van de afbeelding minder worden. Dus, wat is beter kwaliteit jpg of png? JPG is een veelgebruikte afbeelding formaat en is goed voor foto's. PNG is een lossy formaat, wat betekent dat er kwaliteitsverlies is bij het opslaan van een afbeelding in PNG-formaat.

Dienovereenkomstig, hoe van png naar jpg?

Om van een png- naar een jpg-bestand te converteren, kunt u een gratis online converter gebruiken, zoals bijvoorbeeld de Zamzar converter.

Door Stearn Parzych

Vergelijkbare artikelen

Waarom een PNG bestand? :: Hoe kopieren en plakken op smartphone?
Handige links