De mannenfinale van Roland Garros tussen Djokovic en Tsitsipás is zaterdag 13 juni om 15.00 uur live te zien op Eurosport 1 en via de Eurosport Player.

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je Excel naar boven afronden?

De functie is beëindigd. Naar. Het getal wordt altijd naar boven afgerond. Als de breuk achter de komma groter is dan of gelijk is aan 0,25, wordt het getal naar boven afgerond.

Wie won in 2017 Roland Garros?

Winnaar werd de als vierde geplaatste Spanjaard Rafael Nadal. In de finale won hij van de als derde geplaatste Zwitser Stanislas Wawrinka in drie sets. Nadal won het toernooi al voor de tiende keer. Geen enkele speler won voordien ooit 10 dezelfde grand slams. Waar komt de naam Roland Garros vandaan? De Franse vliegtuigpionier Roland Garros maakte naam tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het Frans Open, het grootste tennistoernooi van Frankrijk is naar hem vernoemd.

En nog een vraag, waar kan ik roland garros zien?

Er zijn een paar manieren om Roland Garros te bekijken. Eén manier is om een livestream van het evenement online te vinden. Een andere manier is om een kaartje voor het evenement te kopen, waarmee u het evenement persoonlijk kunt volgen. Tot slot kunt u de wedstrijden van Roland Garros ook op televisie bekijken, meestal op sportzenders als ESPN. Hoe laat finale AO 2022? De laatste wedstrijd van het WK voetbal 2022 staat gepland voor zondag 17 juli om 15.00 uur lokale tijd.