Huis > H > Hoe Werkt De Ipad Air 2020?

Hoe werkt de iPad Air 2020?

Gezien het feit dat de iPad Air (2020) voorzien is van een zelfde ontwerp als de iPad Pro, betekent dit ook dat hij beschikt over een imposant scherm. De tablet is voorzien van een 10.9-inch Liquid Retina scherm met een resolutie van 2360 x 1640 en een pixeldichtheid van 264 pixels per inch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: waar vind ik de handleiding op mijn ipad?

Ga in Safari naar https://support.apple.com/nl-nl/guide/ipad. Als je de gebruikershandleiding in een andere taal wilt lezen, scrol je omlaag naar het eind van de pagina, tik je op de land- of regiolink (bijvoorbeeld 'Nederland') en kies je een land of regio. Hoe werkt een iPad Air? De iPad Air 2019 heeft een groter 10.5-inch (26.25 cm) beeldscherm die je kunt bedienen met Apple Pencil. Ook is een Smart Connector aanwezig. Hierop sluit je een toetsenbord aan. Met deze optionele accessoires maak je van de iPad Air 2019 een laptop.

Hoe gebruik je een iPad?

Om een iPad te gebruiken, moet u het apparaat eerst opladen. Zodra hij is opgeladen, kunt u hem aanzetten door op de aan/uit-knop aan de bovenkant van de iPad te drukken. U wordt dan gevraagd om over het scherm te vegen om het apparaat te ontgrendelen. Vanaf hier kunt u apps gebruiken, op het web surfen, boeken lezen en meer.
Om specifieke apps te gebruiken, moet u deze downloaden uit de App Store. Hiervoor hebt u een Apple ID nodig. Zodra u een Apple ID hebt, kunt u zich aanmelden bij de App Store en naar apps zoeken. Als u een app vindt die u wilt downloaden, kunt u dat doen door op de knop "Downloaden" te tikken. Zodra de app is gedownload, kunt u deze openen door op het pictogram te tikken. Wat dit betreft, hoe zet je ipad air 2020 uit? Er zijn verschillende manieren om je iPad Air uit te schakelen:
1. Houd de Slaap/Wektoets een paar seconden ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar uitschakelen" verschijnt en schuif deze vervolgens naar rechts.
2. Houd zowel de Slaap/Wektoets als de Home-toets enkele seconden ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
3. Als je een iPad met Face ID hebt, kun je ook drie keer op de Zij- of Bovenknop klikken om het apparaat uit te schakelen.
4. Als uw iPad niet reageert, kunt u hem dwingen opnieuw op te starten door zowel de knoppen Slaap/Wekker als Volume omlaag enkele seconden ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dienovereenkomstig, hoe sluit ik mijn ipad air af?

Druk tweemaal achtereen op de Thuisknop (de fysieke knop die in de rand zit verwerkt). Op iPhones/iPads zonder Thuisknop veegt u op een speciale manier. Veeg dan van onderaf een stukje naar boven, ongeveer tot de helft van het scherm. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een handleiding maken? Zorg ervoor dat je handleiding makkelijk te begrijpen is. Met lijstjes werken is een goede manier om mensen punt per punt iets uit te leggen. Start je handleiding ook met een inhoudsopgave, zo maak je het document goed doorzoekbaar.

Hoe kan ik mijn iPad deblokkeren?

Stap 1: verbind je Apple iPad met je Mac of pc

  1. Houd de bovenste knop en één van de 2 volumeknoppen ingedrukt.
  2. Versleep de schuifknop om iPad uit te schakelen.
  3. Verbind je iPad nu met een computer en houd ondertussen de bovenste knop ingedrukt.
  4. Houd de bovenste knop ingedrukt tot je het scherm van de herstelmodus ziet.
Dienovereenkomstig, hoe verstuur ik een mail van mijn ipad? Je kunt een e-mail versturen vanuit je iPad door het volgende te doen:
1. Ga naar de app "Mail" en open het.
2. Klik op het pictogram van een pen om een nieuwe e-mail te beginnen.
3. Voer het e-mailadres van de ontvanger in het "Aan" -veld in.
4. Voer een onderwerp in het "Onderwerp" -veld in.
5. Typ je bericht in het "Bericht" -veld.
6. Klik op het pictogram van een papieren vliegtuigje om je e-mail te verzenden.

Wat is het verschil tussen een iPad en een iPad Air 2020?

De iPad Air 2020 is lichter en dunner dan de normale iPad. Het heeft ook een krachtigere A14-chip en ondersteunt Apple Pencil en Smart Keyboard.

Door Griffiths Lauckner

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen iPad Air en iPad Air 1? :: Waar vind ik de handleiding op mijn iPad?
Handige links