Huis > W > Wat Doet Een Ant+?

Wat doet een ANT+?

Als u de trainer direct wilt aansluiten op uw windows computer moet u een ANT+ dongle (€35 via FuturumShop) aanschaffen. De trainer communiceert dan draadloos met deze USB stick. Naast de trainer zijn er ook hartslag, snelheid en cadans sensoren verkrijgbaar die via ANT+ communiceren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: wat is een te hoge hartslag?

De medische term voor een hoge hartslag is tachycardie. De hartslag ligt dan boven de 100 slagen per minuut. Dit in overweging nemend, hoe werkt hartslagmeting aan pols? Hartslagmeter zonder borstband

Een heleboel wearables hebben een ingebouwde hartslagmeter. Deze meet de hartslag in de pols, via een sensor. De lichtjes die door je huid schijnen, meten de reflectie of spiegeling van de hoeveelheid bloed die bij elke hartslag rondgepompt wordt.

Daarvan, hoe lang gaat een hartslagmeter mee?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals het type hartslagmeter, hoe vaak hij wordt gebruikt en hoe goed hij wordt onderhouden. In het algemeen echter zou een hartslagmeter met de juiste zorg enkele jaren mee moeten gaan. Welke hartslagmeter werkt met Zwift? De volgende hartslagmeters zijn compatibel met Zwift:
-ANT+
-Bluetooth Smart (BLE)
Als u een hartslagmeter heeft die compatibel is met een van deze protocollen, zou deze moeten werken met Zwift.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Welke hartslagmeter fiets?

product
Polar H10bekijk prijs
Garmin HRM-Tribekijk prijs
Garmin HRM-DUALbekijk prijs
Wahoo TICKRbekijk prijs
Mensen vragen ook: hoe polar h10 koppelen? Koppelen
  1. Doe de sensor om.
  2. Open de Polar Beat app op je Android- of iOS-apparaat.
  3. Ga naar de instellingen van de app en zoek de hartslagsensor. Wacht tot de sensor is gevonden en tik dan op KOPPELEN.

Mensen vragen ook: wat is ant+ samsung?

ANT is een draadloos protocol, vergelijkbaar met Bluetooth®, dat voornamelijk wordt gebruikt voor draadloze connectiviteit met sport en fitness. Met deze service, vooraf geïnstalleerd door de telefoonfabrikant, kunt u ANT + -apparaten verbinden met apps op uw telefoon. Wat is een ANT? ANT is een kleine software-agent die op een computer of netwerk draait. Het helpt bij het beheren van de computer of het netwerk en voert ook automatische taken uit.

Mensen vragen ook: waarom ant+ dongle?

De ANT+-dongle is een klein apparaatje dat je aansluit op je computer of laptop. Het maakt gebruik van de ANT+-technologie, die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen verschillende soorten sport- en fitnessapparatuur. Dit maakt het mogelijk om data uit te wisselen tussen verschillende apparaten, zodat je bijvoorbeeld je hartslag kunt meten tijdens het hardlopen met een hartslagmeter en deze data vervolgens kunt uitlezen op je computer.

Door Lovett

Vergelijkbare artikelen

Hoe betrouwbaar is de hartslagmeter van de Apple Watch? :: Wat is de beste hartslagmeter?
Handige links