Huis > H > Hoeveel Mensen Kunnen Tegelijk Hbo Max Kijken?

Hoeveel mensen kunnen tegelijk HBO Max kijken?

Vooral voor een HBO Max-lid met het Standard abonnement is dit van toepassing. Hiermee is het namelijk mogelijk om met drie schermen tegelijk te kijken. Bij het Basic abonnement kun je slechts op één scherm gelijktijdig streamen per account. Voor dit Standard abonnement betaal je €7,99 per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Vervolgens, hoe installeer ik hbo max op mijn televisie?

Open de Play Store op je Android TV en zoek naar HBO Max om de app te installeren. Selecteer dan HBO Max en kies een van deze opties: Abonneren en installeren: Sluit een nieuw HBO Max-abonnement af en installeer de HBO Max-app. Installeren: Installeert de HBO Max-app. Mensen vragen ook: hoe krijg je hbo max in nederland? In Nederland is HBO Max sinds kort beschikbaar als losse streamingsdienst. Het maakt niet uit bij welke TV-aanbieder je zit, zoals Ziggo, KPN, Caiway of Canal Digitaal. Op je tv, laptop of smartphone log in je op je HBO-account en je kunt direct beginnen met kijken.

Dit in overweging nemend, wat kost hbo max per maand?

HBO Max kost $14,99 per maand. Wat gaat HBO Max kosten? HBO Max gaat $14,99 per maand kosten.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, waar kan ik full house kijken 2022?

Disney+

  • Disney+
  • Nieuw op Disney+
Wat zie je op HBO Max? HBO Max

Wat kun je allemaal zien?
  • Game of Thrones.
  • The Sopranos.
  • Westworld.
  • Watchmen.
  • Band of Brothers.
  • Friends.
  • Sex and the City.
  • Succession.

Wat kun je met HBO Max?

Je kan kijken naar alle exclusieve HBO-series, zoals Game of Thrones, Euphoria, The Sopranos, Friends en The Wire. Daarnaast vind je er de 'HBO Max Originals', oftewel series die specifiek voor de dienst worden gemaakt. Verder kun je bij HBO Max terecht voor films van Warner Bros. en DC. Bovendien, kan hbo max op iedere tv? HBO Max kan wel op elk soort tv kijken, maar er zijn een aantal vereisten. Ten eerste moet je tv aan de internetverbinding kunnen. Als dat niet het geval is, kun je een apparaat zoals een Roku of een Amazon Fire Stick aansluiten op je tv. Daarnaast moet je tv ook de juiste resolutie ondersteunen. HBO Max werkt het beste op een tv met een 4K-resolutie, maar een 1080p-tv werkt ook.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik hbo max op mijn samsung tv?

Volgens de website van HBO Max is het mogelijk om de app te downloaden op Samsung-tv's uit 2018 of nieuwer. Als je tv een app-store heeft, zoek dan naar HBO Max en download de app. Als je tv geen app-store heeft, dan kun je de app downloaden op een externe website en dan op je tv installeren.

Door Sandry Meler

Vergelijkbare artikelen

Hoe aanmelden HBO Max? :: Kan je HBO Max in buitenland kijken?
Handige links