Huis > H > Hoe Aanmelden Hbo Max?

Hoe aanmelden HBO Max?

Ga naar HBOMax.com/subscribe op je computer. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder. Vul het account-formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet aanmelden 403?

Wanneer u in uw browser een webpagina probeert te openen waartoe u geen toegang hebt, krijgt u de foutmelding 403 Forbidden. De statuscode die de webserver gebruikt om dat soort fout te beschrijven, wordt een 403-fout genoemd.

Waarom kan ik geen HBO Max kijken?

Zorg dat je de nieuwste versie van de HBO Max-app hebt. Zoek naar HBO Max in de App Store. Kies Werk bij als er een update beschikbaar is. Controleer of de software van je Apple TV up-to-date is via Instellingen > Systeem > Software-updates > Software bijwerken. Bovendien, waar is hbo max beschikbaar? HBO Max is beschikbaar in diverse landen in Europa, Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied, en in de Verenigde Staten.

Hoe download je HBO Max?

HBO Max is een streamingdienst die een grote verscheidenheid aan inhoud biedt, waaronder films, tv-programma's en documentaires. Hoewel het momenteel niet in alle landen beschikbaar is, is het mogelijk om de dienst in sommige gebieden te downloaden en te gebruiken. Om HBO Max te downloaden, moeten gebruikers een account aanmaken en vervolgens een abonnement kiezen. Zodra het abonnement actief is, kan de HBO Max-app worden gedownload uit de App Store of Google Play. Zodra de app is geïnstalleerd, kunnen gebruikers zich aanmelden met hun accountgegevens en beginnen met het streamen van inhoud. Dus, is hbo max maandelijks opzegbaar? Ja, hbo max is maandelijks opzegbaar. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen door naar de website van hbo max te gaan en naar de pagina 'Mijn account' te gaan. Daar ziet u de mogelijkheid om uw abonnement op te zeggen.

Gerelateerde artikelen

Wat is aanmelden met beveiligingssleutel?

Een beveiligingssleutel is een fysiek apparaat dat u kunt gebruiken om in te loggen. Het kan een sleutel zijn die u aan uw sleutelbos bewaart, of een toegangskaart die u op uw telefoon kunt gebruiken.

Dus, wat is het verschil tussen hbo en hbo max?

HBO is nu ouder, kleiner en kleiner

HBO Now is een streamingdienst van HBO, terwijl HBO Max een streamingdienst is van het moederbedrijf van HBO, WarnerMedia. Dit betekent dat HBO Max veel meer content zal hebben.
Dus, waar kan je de oude full house kijken? Start met kijken op NPO Start. Full House!

Is Full House van Netflix af?

De meest gezellige familie van San Fransisco stapt op. De Tanners uit Full House verdwijnen deze week nog van Netflix samen met die schattige blauwe mannetjes van The Smurfs 2. Wij zetten alle titels die de komende tijd verdwijnen voor je op een rijtje. Hoe kijk je Full House? Je kunt Full House kijken op Netflix.

Kan je Game of Thrones op HBO Max kijken?

Ja, je kunt Game of Thrones kijken op HBO Max.

Door Cadmarr Diemert

Vergelijkbare artikelen

Kan je HBO Max altijd opzeggen? :: Hoeveel mensen kunnen tegelijk HBO Max kijken?
Handige links