Huis > H > Hoe Krijg Je Hbo Max In Nederland?

Hoe krijg je HBO Max in Nederland?

In Nederland is HBO Max sinds kort beschikbaar als losse streamingsdienst. Het maakt niet uit bij welke TV-aanbieder je zit, zoals Ziggo, KPN, Caiway of Canal Digitaal. Op je tv, laptop of smartphone log in je op je HBO-account en je kunt direct beginnen met kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe sluit je HBO Max af?

Google Play

  • Zorg dat je een HBO Max-abonnement hebt in Google Play. Ga naar de pagina Google Play-abonnementen en zoek HBO Max in je lijst met abonnementen.
  • Zorg dat je bent ingelogd op je Android-apparaat met hetzelfde Google-account dat je hebt gebruikt om je abonnement af te sluiten.
Kun je HBO Max delen? Met een Standaard-abonnement kun je op drie apparaten tegelijk streamen. Zie Standaard- en Basic-abonnementen voor meer informatie. Je kunt op je account maximaal vijf profielen aanmaken voor de kids en volwassenen in je directe familie of huishouden.

En nog een vraag, hoe moet je hbo max betalen?

U kunt HBO Max betalen met een creditcard of bankpas, of met een HBO Max-cadeaukaart. Waarom kan ik geen HBO Max kijken? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet naar HBO Max kunt kijken. Een mogelijkheid is dat je geen compatibel apparaat hebt. HBO Max is alleen compatibel met bepaalde apparaten, waaronder bepaalde smart-tv's, streamingapparaten en mobiele apparaten. Een andere mogelijkheid is dat je geen sterke internetverbinding hebt. HBO Max vereist een minimale internetsnelheid van 3 Mbps. Als uw internetsnelheid te laag is, kunt u HBO Max niet streamen. Tot slot is het mogelijk dat HBO Max niet beschikbaar is in uw regio. HBO Max is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Trouwens, kan ik hbo max in het buitenland kijken?

HBO Max kijken in het buitenland (met VPN)

Door gebruik te maken van een Virtual Private Network (VPN) kun je een Nederlands IP-adres krijgen en overal ter wereld genieten van je favoriete series en films.
Je kunt ook vragen kan ik hbo max maandelijks opzeggen? Open de HBO Max-app op je telefoon en tik op het profielicoon; Ga naar de instellingen en druk dan op 'Abonnement'; Kies 'Abonnement beheren' en selecteer 'Abonnement opzeggen'; Bevestig vervolgens je opzegging.

Bovendien, hoe krijg ik hbo max op mijn tv?

Casten vanaf de Google Home-app (Android)

Open de Google Home-app op je telefoon of tablet. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten. Tik op Mijn scherm casten > Scherm casten. Open HBO Max en begin met streamen als je scherm op je televisie verschijnt.
Hoe krijg ik HBO Max op mijn Samsung TV? Om HBO Max op je Samsung TV te krijgen, moet je eerst de app downloaden vanaf de Samsung App Store. Vervolgens kun je inloggen met je HBO Max-account en de app gebruiken.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk HBO Max kijken?

HBO Max kan door drie verschillende personen tegelijkertijd worden bekeken.

Door Marston Millan

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel leden HBO Max? :: Wat is goede kwaliteit HBO Max?
Handige links