Huis > H > Hoeveel Gaat Hbo Max In Nederland Kosten?

Hoeveel gaat HBO Max in Nederland kosten?

HBO Max is vanaf beschikbaar in Nederland in de vorm van 2 abonnementen: Basic en Standaard. Het Basic abonnement kost 5.99 euro per maand en voor het Standaard abonnement betaal je iets meer, namelijk 7,99 euro per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat kost HBO Max per jaar?

Basic €5,99/maandStandaard €7,99/maand
Maximaal aantal downloads530
Streamen op aantal apparaten tegelijk13
BETAAL MAANDELIJKS€5,99/maand€7,99/maand
BETAAL JAARLIJKSBESPAAR 34% met een jaarlijks abonnement.* €46,99/jaarBESPAAR 37% met een jaarlijks abonnement.* €59,99/jaar
Wat kost een abonnement op HBO? HBO (en HBO Max)

Dat abonnement kost maandelijks 11,95 euro, de duurste in dit rijtje. Daar krijg je wel top content voor terug.

Men kan zich ook afvragen: wat krijg je bij hbo max?

HBO Max is een streamingdienst van HBO die alle originele programmering van HBO bevat, evenals een selectie van aanvullende inhoud van Warner Bros. en andere partners. Is HBO Max beschikbaar in Nederland? Nee, HBO Max is niet beschikbaar in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Kan ik HBO Max kijken in Nederland?

In Nederland is HBO Max sinds kort beschikbaar als losse streamingsdienst. Het maakt niet uit bij welke TV-aanbieder je zit, zoals Ziggo, KPN, Caiway of Canal Digitaal. Op je tv, laptop of smartphone log in je op je HBO-account en je kunt direct beginnen met kijken. Wat is het verschil tussen hbo en HBO Max? HBO is nu ouder, kleiner en kleiner

HBO Now is een streamingdienst van HBO, terwijl HBO Max een streamingdienst is van het moederbedrijf van HBO, WarnerMedia. Dit betekent dat HBO Max veel meer content zal hebben.

Is HBO Max Maandelijks opzegbaar?

Ook kun je met een Standaard-abonnement streamen in 1080p en 4K, bij Basic is de maximale resolutie 720p. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Men kan zich ook afvragen: kun je hbo max delen? Nee, je kunt HBO Max niet delen met anderen. Elke gebruiker heeft zijn of haar eigen account nodig om toegang te krijgen tot de content.

Dienovereenkomstig, is hbo gratis bij ziggo?

Nee, HBO is niet gratis met Ziggo. Ziggo biedt wel een aantal HBO-pakketten aan, maar daarvoor moet je wel extra betalen.

Door Kissie

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel profielen HBO Max? :: Waar zijn HBO series te zien?
Handige links