Huis > H > Hoeveel Profielen Hbo Max?

Hoeveel profielen HBO Max?

Je kunt op je account maximaal vijf profielen aanmaken voor de kids en volwassenen in je directe familie of huishouden. Profielen helpen je bij te houden wat je al hebt bekeken (Verder kijken) en wat je nog wilt bekijken (Mijn lijst).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Is HBO Maandelijks opzegbaar?

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Waarom werkt HBO Max niet? Zorg dat je de nieuwste versie van de HBO Max-app hebt. Zoek naar HBO Max in de App Store. Kies Werk bij als er een update beschikbaar is. Controleer of de software van je Apple TV up-to-date is via Instellingen > Systeem > Software-updates > Software bijwerken.

Dus, hoe hbo max installeren?

HBO Max kan worden geïnstalleerd op de meeste grote streamingapparaten, waaronder Roku, Amazon Fire TV, Apple TV en Chromecast. Om HBO Max op uw streamingapparaat te installeren, voegt u gewoon het HBO Max-kanaal toe in de app store van uw apparaat. Zodra het kanaal is toegevoegd, kunt u inloggen met uw HBO Max-account en beginnen met streamen. Dus, wat zie je op hbo max? Er zijn veel verschillende dingen die je op HBO Max kunt zien. Je kunt bijvoorbeeld films, televisieprogramma's en documentaires bekijken. Je kunt ook veel verschillende titels vinden die niet beschikbaar zijn op andere streamingdiensten.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen is hbo max per maand opzegbaar?

Je HBO Max-abonnement wordt automatisch verlengd totdat je het opzegt. Zeg het 1-2 dagen voordat je volgende factuurperiode begint op (dit verschilt per provider). Wanneer je je abonnement opzegt, kun je blijven streamen tot het einde van je factuurperiode. Je kunt ook vragen kan je hbo opzeggen? Open de HBO Max-app op je telefoon en tik op het profielicoon; Ga naar de instellingen en druk dan op 'Abonnement'; Kies 'Abonnement beheren' en selecteer 'Abonnement opzeggen'; Bevestig vervolgens je opzegging.

Is HBO hetzelfde als HBO Max?

HBO Max omvat alle HBO-programmas, originele programmering (Max Originals), een verzameling aangekochte series en films, en inhoud van WarnerMedias merken en bibliotheken, waaronder Warner Bros., New Line Cinema, DC, CNN, Turner, Looney Tunes en meer. Kan ik HBO Max delen? HBO Max is een video-on-demanddienst die door WarnerMedia wordt aangeboden. De dienst is gelijk aan HBO Now, maar biedt ook toegang tot een aantal andere WarnerMedia-inhoud, waaronder Warner Bros.-films en -televisieseries, Turner-inhoud en HBO-originele series. HBO Max is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.
HBO Max kan worden gedeeld met andere gebruikers in uw huishouden. Om dit te doen, moet u eerst inloggen op uw account met uw inloggegevens. Vervolgens gaat u naar de instellingen en selecteert u 'accountdelen'. U kunt hier vervolgens de gebruikers toevoegen met wie u HBO Max wilt delen.

Daarvan, waarom kan ik niet inloggen bij hbo max?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niet in kunt loggen op HBO Max. Het kan zijn dat je nog niet bent geabonneerd op het platform, of dat je abonnement is verlopen. Als je wel bent geabonneerd, kan het zijn dat je inloggegevens niet goed zijn ingevuld, of dat er iets mis is met de website. Het is ook mogelijk dat HBO Max niet beschikbaar is in jouw regio.

Door Dorine Dunegan

Vergelijkbare artikelen

Kan je HBO Max met iDEAL betalen? :: Hoeveel gaat HBO Max in Nederland kosten?
Handige links