Huis > H > Hoe Kan Ik The Walking Dead Terugkijken?

Hoe kan ik The Walking Dead terugkijken?

Walking Dead

Andere streamingdiensten waarop je The Walking Dead kunt kijken zijn:

  1. Amazon Prime Video. In principe kun je The Walking Dead kijken op Amazon Prime Video.
  2. Disney Plus.
  3. Netflix.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je terugkijken op Discovery Plus?

Bent u een fan van Discovery-programma's en wilt u ze opnieuw bekijken? Discovery+ is een video on demand platform voor real-life entertainment, samen met andere kanalen zoals Investigation Discovery, Animal Planet en meer.

Welke dag nieuwe aflevering The Walking Dead?

Aanstaande maandag komt na maanden winterstop aan het wachten eindelijk een eind, want de razend populaire zombieserie The Walking Dead wordt vervolgd op Disney+. Vanaf 21 februari 2022 zal er wekelijks op maandag een nieuwe aflevering van seizoen 11B op de streamingdienst verschijnen. Waar kan ik The Walking Dead seizoen 10 aflevering 16 kijken? Wie al maanden aan het wachten is tot de laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 10 (episode 16 tot en met 22) op Netflix verschijnen, krijgt nu eindelijk goed nieuws te horen. Eerder waren deze afleveringen al op Disney+ te zien, maar vanaf zullen ze ook gewoon bij Netflix te streamen zijn.

Hoeveel delen seizoen 11 Walking Dead?

Het elfde seizoen van The Walking Dead, een Amerikaanse post-apocalyptische horrorserie op AMC, gaat op 6 oktober 2019 in première en bestaat uit 16 afleveringen, verdeeld over twee delen van acht afleveringen, waarbij de tweede helft in 2020 wordt uitgezonden. Mensen vragen ook: waar kan ik the walking dead seizoen 11 zien? The Walking Dead seizoen 11 gaat in de herfst van 2021 in première op AMC.

Gerelateerde artikelen

Kan je op Discovery Plus terugkijken?

Als u zich abonneert op discovery+, kunt u alle programma's bekijken die u op Discovery hebt gemist.

Waar Walking Dead seizoen 11?

The Walking Dead seizoen 11 deel 2 is vanaf 21 februari 2022 te zien in Nederland op Disney Plus én FOX. Het eerste deel van het elfde seizoen van The Walking Dead eindigde met een grote cliffhanger. Fans kunnen nu bijna zien hoe het gaat aflopen. Wat is er gebeurd met michonne? Eindelijk is het dan zover: The Walking Dead neemt afscheid van Michonne. Het personage vertrok in de meest recente aflevering van de serie en kreeg een mooi afscheid. Veel fans waren bang dat Michonne dood zou gaan in haar aflevering. Dat bleek gelukkig voor hen niet te kloppen.

Je kunt ook vragen hoeveel afleveringen zijn er van the walking dead seizoen 10?

SeizoenAfleveringenOriginele uitzendingen
Seizoenspremière
9167 oktober 2018
10226 oktober 2019
112422 augustus 2021
Wat is het einde van de Walking Dead? De Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol zombies. De serie is afgeleid van de gelijknamige comicserie van Robert Kirkman. De serie begon in 2010 en is nog steeds in productie. Er is geen officieel einde bekend, maar er wordt gespeculeerd dat de serie zal eindigen wanneer de comicserie eindigt.

Waarom staat aflevering 16 van TWD niet op Netflix?

Het is niet mogelijk om episode 16 van TWD op Netflix te bekijken. Dit komt doordat het seizoen nog niet volledig is uitgezonden. Als het seizoen eindigt, komt het waarschijnlijk dat episode 16 op Netflix verschijnt.

Door Bidget

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel seizoenen Walking Dead op Netflix? :: Hoe is de kwaliteit van Sonos?
Handige links